KAMERA ZABELEŽILA UŽASAVAJUĆU SCENU: Ubio brata na vratima, zapalio mu kuću, a onda počeo da puca na policiju (VIDEO)
Foto: Printskrin / You Tube/PoliceActivity

uznemirujuće

KAMERA ZABELEŽILA UŽASAVAJUĆU SCENU: Ubio brata na vratima, zapalio mu kuću, a onda počeo da puca na policiju (VIDEO)

Planeta -

Kamera za zvono na vratima zabeležila je uznemirujući trenutak kad je muškarac ubio svog brata u njegovoj kući u Juti pre nego što je likvidiran u pucnjavi sa policijom.

Na snimku se vidi Džefri Roberts (66) iz Long Biča u Kaliforniji kako u četvrtak oko 19 sati zvoni na vrata svog bratau Nort Ogdenu u Juti. Policija kaže da su Skot Roberts i njegova supruga Džodi večerali kad je Džefri stigao.

Na snimku se čuje da dvojica muškaraca pričaju na ulaznim vratima pre nego što je Džefri iznenada izvadio pištolj iz duksa i počeo da puca. Zatim se čuje još nekoliko pucnjeva i vika nakon što je ušao u kuću. Skot je ubijen na mestu, a Džodi je povređena.

Video sadrži i razgovor policije i uznemirenog suseda koji je prijavio pucnjavu.

Na snimku se vidi Džefri kako izlazi iz kuće, a zatim se vraća teško dišući sa puškom u rukama i torbom. Potom je podmetnuo požar u kući i na snimku se čuje požarni alarm.

- Preliminarna istraga pokazuje da je Džefri Roberts počeo da puca na policiju kad su stigli na mesto pucnjave. To nije snimila kamera za zvono na vratima - navodi se u tekstualnom slajdu na snimku.

Trojica policijaca su uzvratila vatru. Na snimku sa kamere koja se nalazila na grudima jednog policajca vidi se Džefri kako se ruši niz stepenice nakon što su ga pogodili meci. Plamen se vidi kroz prozor na prvom spratu dok se policija približava rezidenciji.

Na snimku kamere za zvono na vratima takođe se vidi obračun.

Istraga je pokazala da je Džefri bio naoružan pištoljem kalibra 9 mm i da je imao 23 potpuno napunjena okvira. Imao je i sačmaru kalibra 12 i više od 150 metaka.

Džefrijev motiv je i dalje nejasan, ali Skotova i Džodijeva ćerka, Kelsi Tarner, nagovestila je porodični razdor na GoFundMe stranici osnovanoj da podrži oporavak njene majke.

- Tatin otuđeni brat pojavio se u kući mojih roditelja. Ubio je mog tatu i zapalio kuću. Moja mama je živa jer se moj tata borio sa mojim ujakom i rekao joj da beži. Saznanje da je moj tata umro kao heroj donosi nam malu utehu - napisala je Kelsi Tarner i dodala da su dva njihova porodična psa poginula u požaru.

(Kurir.rs/Njujork post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track