UZNEMIRENI KONJ ULETEO U PUBLIKU TOKOM KRUNISANJA KRALJA ČARLSA: Šok scena zabeležena u Londonu! JEDVA USPELI DA GA UMIRE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

neverica

UZNEMIRENI KONJ ULETEO U PUBLIKU TOKOM KRUNISANJA KRALJA ČARLSA: Šok scena zabeležena u Londonu! JEDVA USPELI DA GA UMIRE (VIDEO)

Planeta -

Uznemireni konj koji je bio deo današnje kraljevske procesije uleteo je u publiku koja je na ulicama Londona pratila krunisanje Čarlsa Trećeg.

Na snimku se vidi kako jedan pripadnik oružanih snaga pokušava da smiri životinju koja nervozno ide unazad i udara u barikade. Tom prilikom prema navodima lokalnih medija niko nije povređen.

Snimak je nastao dok se povorka kretala ulicama Londona.

Prethodno je jaka kiša omela povorku konja koje su jahali pripadnici vojnih i oružanih snaga tokom parade.

Ceremonija krunisanja Čarlsa Trećeg završena je pozdravom i mahanjem članova kraljevske porodice sa balkona Bakingemske palate.

Desetine hiljada ljudi okupile su se ispred palate kako bi pozdravile novi britanski kraljevski par. Kralj Čarls i kraljica Kamila vratili su se u Bakingemsku palatu nakon ceremonije krunisanja koja je obavljena u Vestminsterskoj opatiji.

Kenterberijski nadbiskup krunisao je kralja Čarlsa Trećeg na ceremoniji u Londonu, spustivši na njegovu glavu krunu Svetog Edvarda, staru 360 godina, dok je monarh sedeo na prestolu iz 14. veka u Vestminsterskoj opatiji.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track