UZNEMIRUJUĆI SNIMAK HAPŠENJA DEVOJČICE (12) KOJA JE NASMRT IZBOLA BRATA: Tako mi je žao, mama, nisam htela, naterali su me DEMONI
Foto: Printskrin / You Tube

tuga

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK HAPŠENJA DEVOJČICE (12) KOJA JE NASMRT IZBOLA BRATA: Tako mi je žao, mama, nisam htela, naterali su me DEMONI

Planeta -

Uplakana devojčica (12) histerično je rekla policajcima da je bila "opčinjena "demonima" nakon što je nasmrt izbola devetogodišnjeg brata u njihovoj kući u Oklahomi.

Na snimku kamere koja se nalazila na telu policajca čuje se devojčica koja plače i govori da joj je žao.

- Tako mi je žao! Tako mi je žao mama! Nisam želela da se ovako nešto desi. Ovo je neko demonsko sr*nje! Ne znam šta mi se dogodilo - viče devojčica čiji identitet nije objavljen.

Devojčica je priznala policajcima da je nožem više puta ubola dečaka dok je spavao u porodičnoj kući u Tulsi. Ubistvo se dogodilo nešto pre ponoći u januaru.

Na snimku se vidi i majka koja mahnito prati devojčicu i vrišti na nju dok moli za oproštaj.

- Ima ubodnih rana u grudima. Bolje se pomoli Bogu da je živ - čuje se majka.

Dvanaestogodišnjakinja je odmah rekla policiji da je nož kojim je ubila brata bacila kroz prozor svoje sobe. Čuje se i da nudi policajcima da ih odvede na mesto gde je pao nož. Devojčica je nanela sebi posekotine po rukama.

Dečak je odveden na hitnu operaciju, ali je posle nešto više od dva sata podlegao ranama koje je zadobio od tri uboda nožem.

Majka je navela da je devojčica uzimala lekove.

- Niije imala problema sa ponašanjem sve dok nije vratila lekove koje je uzimala više od godinu dana - navela je majka.

Dodala je da nikada nije imala razloga da veruje da je njena ćerka opasna.

- Brat joj nikada neće oprostiti - rekla je majka dok je razgovarala sa policajcima.

Uhapšena devojčica je nakon hapšenja pitala policajce da li mora da nosi lisice. Dok je sedela u policijskom vozilu više puta je ponovila da je "upropastila svoj život" i da će "ostatak života provesti u zatvoru".

- Uništila sam svoj život. Upropastila sam celu svoju budućnost. Za sve sam ja kriva. Samo želim da se probudim iz noćne more - rekla je devojčica.

Policijski snimci ne otkrivaju potencijalni motiv tragičnog bratoubistva.

Okružno tužilaštvo u Tulsi nije moglo da otkrije nikakve informacije o slučaju uključujući i optužbe koje su podignute protiv devojčice zbog njenih godina.

(Kurir.rs/NY post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track