GOLI MUŠKARAC BEŽI OD ŽENE KROZ TERASU NA 5. SPRATU: Zabeležena tragikomična scena KOMŠIJE GA DOČEKALE LOPATAMA I MOTKAMA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

kakav šou

GOLI MUŠKARAC BEŽI OD ŽENE KROZ TERASU NA 5. SPRATU: Zabeležena tragikomična scena KOMŠIJE GA DOČEKALE LOPATAMA I MOTKAMA (VIDEO)

Planeta -

Policija je uhapsila muškarca (29) iz ruskog grada Lipecka koji se nag spuštao niz zgradu skačući sa terase na terasu!

Snimak na kome se vidi muškarac koji na sebi ima samo gaće, kako silazi sa petog sprata zgrade niz tuđe balkone, širi se društvenim mrežama, a celu scenu je posmatralo nekoliko desetina okupljenih stanara.

Incident se dogodio 31. maja.

Muškarac se najpre žestoko svađao na jednoj terasi sa ženom koja je takođe bila naga.

Žena je u jednom trenutku ušla unutra, a muškarac je počeo da se žustro spušta sa petog sprata.

Do tada su na mesto incidenta već stigli policija i pripadnici sektora za vanredne situacije, ali je ih muškarac ignorisao.

Nekako se spustio do nižeg sprata gde je skočio na klimu koja se međutim obrušila, a onda je završio na krovu gde su ga lopatama i motkama dočekali građani koje policija nije mogla da obuzda.

- Policajci su priveli muškarca. Bila mu je potrebna lekarska pomoć i odveden je lekarima - navode iz ministarstva unutrašnjih poslova.

Lokalni mediji navode da muškarac i žena sa snimka žive u stanu sa dvoje dece od 8 i 9 godina. Policija je protiv žene podnela prijavu zbog upotrebe droga dok je decu preuzela socijalna služba.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track