PUTIN ŽESTOKO OPSOVAO TOKOM OBRAĆANJA! Ruski lider oštro govorio o NATO, a onda mu se omaklo: Znate kako kaže naš narod... (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

šok

PUTIN ŽESTOKO OPSOVAO TOKOM OBRAĆANJA! Ruski lider oštro govorio o NATO, a onda mu se omaklo: Znate kako kaže naš narod... (VIDEO)

Planeta -

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je danas da Moskva nema nameru da smanji zalihe svog nuklearnog oružja.

- Mi imamo više nuklearnog naoružanja nego zemlje NATO. Njima je to jasno i zato nas sve vreme ubeđuju da počnemo pregovore o smanjenju zaliha, međutim, znate kako kaže naš narod, ko ih j*be - rekao je šef države tokom panela na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu.

Putin je dodao da zapadne zemlje stalno provociraju Moskvu na oštre akcije i očekuju da počne da "pritiska dugmad".

- Nema potrebe za tim jer neprijatelj na prvoj liniji fronta nije uspešan. A uviđajući da je uspeh malo verovatan izazivaju nas na neke teške akcije - navodi Putin.

Podsetio je da Rusija može da upotrebi oružje za masovno uništenje ako se stvori pretnja postojanju države. Ruski lider se dotakao i razmeštanja nuklearnog oružja u Belorusiji.

To je, kako je napomenuo, element odvraćanja.

PESKOV SE OGLASIO ZBOG PSOVKE

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov oglasio se nakon šokantne izjave ruskog predsednika Vladimira Putina.

- Fraza "ko ih j*be" koja se tiče pregovora sa Sjedinjenim Američkim Državama o smanjenju nuklearnog naoružanja u njihovu korist ne znači da Moskva odbija takav dijalog sa Vašingtonom. Rusija je spremna da pregovara - pojasnio je novinarima Peskov.

- Tako da svi koji razmišljaju o tome da nam nanesu strateški poraz ne zaborave na tu okolnost - rezimirao je šef države.

Međunarodni ekonomski forum u Sankt Peterburgu (SPIEF) održava se od 14. do 17. juna.

(Kurir.rs/RIA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track