OVO SU DEČACI KOJE JE OTAC POSTROJIO I USMRTIO JEDNOG PO JEDNOG: Monstrum pre masakra objavio POSLEDNJU FOTOGRAFIJU sa sinovima
Foto: Printskrin/Facebook

tuga božija

OVO SU DEČACI KOJE JE OTAC POSTROJIO I USMRTIO JEDNOG PO JEDNOG: Monstrum pre masakra objavio POSLEDNJU FOTOGRAFIJU sa sinovima

Planeta -

Otac monstrum Čed Dorman (32) iz Monroa u Ohaju postrojio je ispred kuće tri svoja sina nakon čega ih je usmrtio hicima iz karabina.

Uznemirujući snimak policijske kamere pokazuje trenutak kad su policajci uhapsili oca iz Ohaja koji je sedeo pored svoje puške nakon što je ubio svoja tri dečaka.

- Sada mi pokaži ruke - viče policajac dok ide kroz travnato dvorište prema kući u okrugu Klermont.

Na snimku se vidi da Dorman sedi na stepeništu ispred kuće.

- Ustani i dođi do mene - viče policajac.

Dorman međutim nastavlja mirno da sedi na stepeništu. Na snimku se vidi da ima čarape, ali ne i cipele, a puška je bila uredno pored njega. Nije pružao otpor prilikom hapšenja.

Čed Dorman
foto: Printskrin/Facebook

- Neću te povrediti - rekao je Dorman nakon što su ga policajci oborili na zemlju i vezali mu lisice.

Čuje se i kako policajac pita Dormana šta se dešava.

- Ništa - odgovorio je mirno iako su tela ubijene dece ležala samo nekoliko metara dalje.

Njegovi sinovi su imali 7, 4 i 3 godine.

Dorman je kasnije navodno priznao da je postrojio svoja tri mlada sina i pogubio ih iz puške u njihovoj kući dok je njegova preplašena ćerka Aleksis istrčala i dozivala pomoć.

Otac monstrum, koji je takođe upucao majku dečaka u ruku, optužen je za tri teška ubistva. Jedan od dečaka je pokušao da pobegne u obližnju njivu pre nego što ga je otac uhvatio, odvukao nazad u kuću, a zatim ubio i njega, navode iz tužilaštva.

Čed Dorman
foto: Gofundme.com

Dispečerski centar okruga Klermont primio je dva poziva u vezi sa incidentom.

Nepoznata žena pozvala je 911 u 16.15 sati i vrištala da su njene "bebe upucane". Drugi poziv je bio u 16.18 sati kad je policiju pozvala osoba koja je vozila pored kuće i navela da je "mlada devojka" trčala ulicom vrišteći da je "otac sve ubijao".

Čed Dorman
foto: Printskrin/Facebook

Komšinica Aleksis Sponamor rekla je za TV VLVT da je čula pucnje.

- Sedela sam u garaži i odjednom čula "bum, bum, bum"... Izbrojala sam sedam hitaca. Još se tresem - rekla je komšinica.

Dorman se pojavio juče na sudu po tri optužbe za teško ubistvo. Na sud je doveden okovan i u zelenom prsluku koji se obično koristi da spreči ljude da se ubiju.

Na zahtev tužioca određena mu je kaucija od 20 miliona dolara.

Dorman je inače samo pet dana pre masakra na svom profilu na društvenim mrežama objavio fotografije sa sinovima. Na fotografijama se vidi da su zajedno bili na automobilskim trkama i ne vidi se ništa što bi moglo da ukaže na monstruozni plan.

Tetka dečaka je pokrenula GoFundMe stranicu kako bi pomogla svojoj sestri da plati troškove sahrane trojice dečaka.

- Moja sestra je juče izgubila svoje tri divne bebe. Ništa ovo neće poboljšati, ali ako imate srca molimo vas da donirate novac da nam pomognete da se oslobodimo finansijskog tereta tragedije. Niko ne bi trebalo da prolazi kroz ovo - navela je Rejčel Braun.

(Kurir.rs/NY Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track