POLICIJA OTKRILA MESTO GDE JE SVIREPO UBIJENA LEPA ANASTASIJA: Pronađeni KLJUČNI DOKAZI protiv osumnjičenog migranta
Foto: Facebook Printscreen

novi detalji

POLICIJA OTKRILA MESTO GDE JE SVIREPO UBIJENA LEPA ANASTASIJA: Pronađeni KLJUČNI DOKAZI protiv osumnjičenog migranta

Planeta -

Prošlo je šest dana otkako je telo Anastasije Rubinske (27) iz Poljske pronađeno u močvarnom području na ostrvu Kos.

Glavni osumnjičeni za ubistvo, mladić poreklom iz Bangladeša (32), trebalo bi danas da se pojavi na sudu, a na teret mu se stavlja ubistvo iz nehata.

Iako sve vreme negira da je ubio devojku, nadzorne kamere blizu njegove kuće snimile su Anastasiju i njega kako prošlog petka uveče idu zajedno ka njegovom stanu. Sa druge strane, ne postoji snimak na kom se vidi da su zajedno i izašli iz stana, a osumnjičeni tvrdi da ju je nakon odnosa, na koji je navodno pristala, ispratio kako bi se našla sa svojim dečkom.

Policajci koji vode istragu o Anastasijinom ubistvu istražili su juče polusrušenu kuću na njivi blizu koje je pronađeno njeno telo. Policija u ovom trenutku veruje da je upravo na tom mestu Poljakinja ubijena jer je ograda na kući bila slomljena, a pronađeni su i sveži utabani tragovi koji su mogli da nastanu zbog težine ljudskog tela.

Anastasija Rubinska, ostrvo Kos
foto: Printskrin / You Tube

Policija navodi i da su na putu od pomenute kuće do mesta gde je telo otkriveno pronađene dve majice, cipela i Anastasijine cigarete. Zbog toga se veruje da je ubijena u toj kući i da je Bangladešanin odatle odneo telo i ostavio ga ispod drveta, piše Protothema.

- Najviše su nam pomogli snimci video nadzora i iskazi svedoka. Svedočenje cimera osumnjičenog nam je mnogo pomoglo. Sa svim informacijama koje imamo pokušavamo da rekonstruišemo put kojim su išli. Ono što je sigurno je da je devojka iz kuće izašla živa. Verujemo da ju je osumnjičeni seksualno napao, a zatim i ubio - saopštila je danas portparolka grčke policije Konstantina Dimoglidu.

Anastasija se prema njenim rečima sa Bangladešaninom sastala iz konkretnih razloga, ali navodi da se njih dvoje nisu poznavali od ranije.

- Devojka je tog dana dosta popila. Počinilac je ranije privođen zbog kršenja imigracionog zakona, ali je u našoj zemlji boravio legalno. Čini se da je telo sam odneo do mesta gde je pronađeno. Miris tela koje je počelo da se raspada je volonterima pomogao u istrazi. Bilo je dobro sakriveno, stavio je grane preko tela, morali su da kopaju kako bi je našli - dodala je portparolka grčke policije.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track