NIJE SE "EVAKUISAO": Iz kabineta Medvedeva demantovano da je bivši PREDSEDNIK RUSIJE napustio Moskovsku oblast (FOTO)
Foto: EPA-EFE/MIKHAIL METZEL / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

NIJE SE "EVAKUISAO": Iz kabineta Medvedeva demantovano da je bivši PREDSEDNIK RUSIJE napustio Moskovsku oblast (FOTO)

Planeta -

Iz kabineta Dmitrija Medvedeva, zamenika predsednika Saveta za bezbednost Ruske Federacije, danas su demantovani navodi o njegovoj "evakuaciji" koji su se pojavili na društvenim mrežama i poručeno da nekadašnji ruski predsednik i premijer nije napustio Moskovsku oblast.

- Zamenik predsednika Saveta za bezbednost Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, njegovi pomoćnici i sekretarijat su na svojim radnim mestima i obavljaju zaduženja - prenosi Tas izjavu Olega Osipova, pomoćnika Medvedeva.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je ranije da se ruski predsednik Vladimir Putin nalazi u svojoj kancelariji u Kremlju gde radi kao i obično, dok je Anton Geraščenko, savetnik ukrajinskog Ministarstva unutrašnjih poslova, na Tviteru napisao da je "Putinov predsednički avion navodno odleteo iz Moskve za Sankt Peterburg".

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs/Tas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track