SNIMAK SA FRONTA KOJI ĆE RAZBESNETI MNOGE: Dron ispustio bombu, vojnik teško povređen, a potez drugog za PREZIR (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen Twitter

tuga

SNIMAK SA FRONTA KOJI ĆE RAZBESNETI MNOGE: Dron ispustio bombu, vojnik teško povređen, a potez drugog za PREZIR (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Izviđački dron snimio je još jednu užasavajuću scenu na frontu u Ukrajini!

Na početku snimka se vide dvojica vojnika koja leže u rupi na jednom razorenom polju. Dron ubrzo ispušta bombu koja pada i eksplodira tačno pored jednog od njih.

Drugi vojnik, koji je spletom neverovatnih okolnosti očigledno ostao nepovređen jer ga je od gelera zaštitilo telo njegovog ratnog druga, međutim, posle nekoliko sekundi ustaje i počinje da beži bez obzira na to što povređeni i dalje pokazuje znake života.

Otrčao je do stotinak metara udaljenih rovova gde je pod zemljom potražio spas od napada iz vazduha.

- Zaštitio se svojim bratom i ostavio ga da umre - navodi se na Telegram kanalu na kom je objavljen snimak.

Snimak je prema nezvaničnim navodima zabeležen kod Makajevke.

Nije moguće sa preciznošću utvditi da li se na snimku nalaze pripadnici Oružanih snaga Ukrajine ili ruski borci.

Za sada nije poznato kad je nastao snimak.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track