SNIMAK JEZIVOG NAPADA NA TERITORIJI RUSIJE: Inženjerci dovezli mašinu da naprave borbene položaje, ali DRON SE OBRUŠIO za sekund
Foto: YouTube/ Kanal13

užas

SNIMAK JEZIVOG NAPADA NA TERITORIJI RUSIJE: Inženjerci dovezli mašinu da naprave borbene položaje, ali DRON SE OBRUŠIO za sekund

Planeta -

Dron kamikaza ukrajinskih snaga navodno je uništio grupu ruskih inženjeraca u Brjanskoj oblasti u Rusiji.

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se grupa vojnika koja uz pomoć rovokopača formira defanzivne linije nedaleko od granice sa Ukrajinom.

Dron se međutim iznenada obrušava i udara pravo u mašinu.

Na snimku se navodi da je scena zabeležena kod naselja Lokot u Brjanskoj oblasti. Za sada nije poznato kad je tačno nastao.

Ukrajinske snage prema navodima Kijeva postepeno potiskuju ruske trupe na nekoliko frontova i oslobađaju svoju teritoriju, ali nije precizirano koliko je vojska napredovala.

Pripadnici Oružanih snaga Ukrajine navodno napadaju ruske položaje na južnom i severnom krilu i beleže velike uspehe kod Bahmuta.

- Ukrajinske ofanzivne operacije u blizini Bahmuta mogle bi naterati Rusiju da donese tešku odluku o povlačenju snaga iz drugih regiona Ukrajine - objavio je američki Institut za proučavanje rata u svojoj najnovijoj analizi.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track