TRAGEDIJA NA JADRANU: Talasi odvukli dečaka u dubinu, otac i brat pokušali da ga spasu, utopila se sva trojica UŽAS NEVIĐENI
Foto: Printscreen Youtube/Top Channel Albania

tuga

TRAGEDIJA NA JADRANU: Talasi odvukli dečaka u dubinu, otac i brat pokušali da ga spasu, utopila se sva trojica UŽAS NEVIĐENI

Planeta -

Otac i dva sina utopili su se danas u Jadranskom moru kod albanskog grada Kavaje!

Albanski mediji prenose da su se utopili Elvis Halilaj (50) iz Tirane i njegova dva sina starosti 13 i 15 godina.

- Usled jakih struja tokom popodnevnih časova talasi su odvukli jedno dete dok su otac i drugi sin pokušavali da dođu do njega, ali ih je struja odnela dalje - rekla je novinarka ABC Njuza Leonida Musaj.

Posetioci plaže su rekli medijima da je Hitna pomoć stigla sa sat i po zakašnjenja i da na mestu gde se tragedija dogodila nije bilo obalske straže.

- Na plaži Vile-Boštovo, troje građana, članova iste porodice, utopilo se kupajući se u moru. Jedinica pomorske policije pokušala je da ih spasi. Istražna ekipa je na mestu nesreće i radi na potpunom rasvetljavanju okolnosti incidenta - saopštila je policija.

Kavaja se nalazi na zapadu Albanije na nekoliko kilometara od obale Jadranskog mora. Na severu se graniči sa Dračom, a na istoku sa prestonicom Tiranom.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track