MUŠKARAC SE SKROZ OBNAŽIO KAD SU GA POVELI NA MOBILIZACIJU: Pogledajte neverovatan snimak iz Ukrajine NEĆE ČOVEK NA FRONT I TAČKA
Foto: Printscreen/Telegram

tragikomično

MUŠKARAC SE SKROZ OBNAŽIO KAD SU GA POVELI NA MOBILIZACIJU: Pogledajte neverovatan snimak iz Ukrajine NEĆE ČOVEK NA FRONT I TAČKA

Planeta -

Jedna muškarac iz Ukrajine skinuo se skroz go u znak protesta nakon što je mobilisan.

Neverovatna scena zabeležena je navodno u Zakarpatju na zapadu Ukrajine.

Na snimku se vidi muškarac koji sedi na zadnjem sedištu vojnog vozila potpuno nag i pokazujući na svoje genitalije traži od vojnika da lepo snimi njegovu golotinju.

- Niže, ispravi, još niže... Tako. Sad je dobro - daje vojniku instrukcije muškarac sa snimka i drži svoju muškost u rukama.

Vojnici ne mogu da prestanu da se smeju dok muškarac govori da jedva čeka da stigne u regrutnu komisiju.

Na ukrajinskim kanalima na Telegramu redovno se mogu videti snimci mobilizacije na kojima se vidi nasilno privođenje vojnih obveznika, ali i komični pokušaji izbegavanja vojne obaveze.

Na snimku koji je ukrajinski portal Strana objavila danas vidi se kako komesari vezuju ruke iza leđa čoveka koristeći vezicu za kablove umesto lisica.

Muškarac još drži telefon kad mu jedan od muškaraca u vojnoj uniformi zateže vezicu za kablove oko zglobova. Na snimku se čuju i dve žene koje se nalaze u vozilu iz koga je muškarac izvučen. Jedna plače, a druga koja snima je umiruje nazivajući je "majkom" i govori joj da ne izlazi iz auta plašeći se mogućih akcija vojske.

Jedan čovek nedavno je ostavio auto na putu i ​​pobegao od vojnika koji su hteli da ga mobilišu preko polja. Neverovatna scena se odvijala na periferija grada. Vozač, koji je napustio svoje vozilo, pretrčao je polje ka šumskom pojasu, a za njim su trčale dve osobe u maskirnim uniformama.

Drugi muškarac se sakrio u ventilacionom šahtu voza za Pšemisl.

Regrut, koji je bio uvijen u klupko, pronađen je u ventilacionom sistemu, a kondukter je očigledno odlučio da mu pomogne da izbegne mobilizaciju.

(Kurir.rs/Strana)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track