DIMITRA SE SRUŠILA POSLE PRVOG ZALOGAJA I VIŠE JOJ NIJE BILO SPASA: Neviđen užas potresa poznato letovalište TUGUJE CELA DRŽAVA
Foto: screenshot, Youtube/Proto Thema

šok

DIMITRA SE SRUŠILA POSLE PRVOG ZALOGAJA I VIŠE JOJ NIJE BILO SPASA: Neviđen užas potresa poznato letovalište TUGUJE CELA DRŽAVA

Planeta -

Gradić Dautbal kod Soluna potresla je vest o iznenadnoj smrti tinejdžerke koja je preminula na Halkidikiju kad je konzumirala hranu nakon čega je navodno doživela alergijski šok.

Dimitra (16) je prema rečima njene majke bila u Haniotiju sa drugaricama na odmoru. Izašle su da se zabave u utorak uveče dok su u ranim jutarnjim satima u sredu sele da jedu u restoranu brze hrane.

- Moja ćerka je jela hot dog, ali je alergična na mlečne proizvode i uvek je oprezna kad jede vani. Ne znam šta se tačno dogodilo i da li je u tome što je konzumirala bilo mleka - rekla je majka i dodala da se devojčica srušila čim je jela.

Jedna njena drugarica odmah je otrčala u smeštaj u kome su boravili kako bi šesnaestogodišnjakinji donela lekove dok su ostali prisutni istovremeno pozvali hitnu pomoć. Majka tvrdi da je ekipa Hitne pomoći stigla tek posle 45 minuta.

- Izgleda da je moja devojčica doživela alergijski šok i da je preminula. Bila je najlepše dete i umrla je sa samo 16 godina. U domu zdravlja su dva puta pokušavali da je vrate. Moja devojka je bila anđeo. Ne znam zašto je hitna kasnila. Nema saobraćaja u 5 ujutru da bi se kasnilo - navodi majka nesrećne devojčice.

Grčka
foto: screenshot

Lokalni mediji navode da je tinejdžerka poslednjih nekoliko godina uzimala lekove jer je patila od epileptičnih napada.

Na sahrani preminule tinejdžerke zabeležene su potresne scene.

Telo devojčice preneto je u Crkvu Svetog Atanasija Paleokastra u Solunu u pratnji najbližih i prijatelja. Otac i majka šesnaestogodišnjakinje ne mogu da veruju kakva tragedija je zadesila njihovu porodicu. Dimitrine drugarice i drugarice iz razreda su od rane zore u crkvi i čekaju da se oproste i isprate tinejdžerku poslednji put.

Morala je da interveniše i ekipa hitne pomoći pošto su se majka i šesnaestogodišnja sestra onesvestile u crkvi.

(Kurir.rs/Protothema)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track