UHAPŠEN ALBANAC KOJI JE BRUTALNO UBIO SUNARODNIKA PRED KAMERAMA: Novi detalji likvidacije na pumpi u Solunu (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen

iza brave

UHAPŠEN ALBANAC KOJI JE BRUTALNO UBIO SUNARODNIKA PRED KAMERAMA: Novi detalji likvidacije na pumpi u Solunu (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Muškarac koji je usmrtio albanskog državljanina (50) hicima iz pištolja ispred jedne benzinske pumpe u Solunu predao se policiji!

Osumnjičeni za ubistvo se predao danas u podne. Reč je takođe o albanskom državljaninu (45), ocu troje dece, koji se predao u pratnji advokata.

Lokalni mediji navode da je osumnjičeni na saslušanju rekao da je bio prijatelj sa ubijenim i da je najpre došlo do tuče između njih. Razlog za tuču su navodno bile razmirice finansijske prirode.

Enikos navodi da policija raspolaže informacijama da je osumnjičeni deo mreže trgovine drogom.

Pucnjava se inače dogodila juče malo pre 13 sati ispred jedne benzinske pumpe u istočnom delu grada.

Na snimku nadzorne kamere se vidi muškarac kako se žestoko svađa sa vozačem automobila, a zatim pokušava i da ga udari lancem. Muškarac je iz vozila ispalio nekoliko hica nakon čega je napadač pao na zemlju.

Navodno je sukob počeo u obližnjem kafiću. Jedan muškarac je potom izašao iz kafića dok ga je drugi pratio automobilom. Svađa je momentalno nastavljena na pumpi.

Mediji nezvanično prenose da je u automobilu bila i jedna žena za koju se veruje da je supruga osumnjičenog.

(Kurir.rs/Protothema)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track