HOROR U MOSKVI: U tržnom centru 4 žene nastradale u NAJTEŽIM MUKAMA kad je pukla toplovodna cev u prodavnici (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: EPA Yuri Kochetkov

užas

HOROR U MOSKVI: U tržnom centru 4 žene nastradale u NAJTEŽIM MUKAMA kad je pukla toplovodna cev u prodavnici (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Velika tragedija dogodila se danas u Moskvi kad su nakon pucanja toplovodnih cevi u jednom tržnom centru nastradale četiri žene.

Tragedija se dogodila u tržnom centru na Кutuzovskom prospektu kad je došlo do pucanja cevi. Zbog naleta ključale vode i pare koja je počela da se diže povređeno je više od deset osoba.

1 / 3 Foto: EPA Yuri Kochetkov

- Temperatura je porasla u zgradi i postalo je vruće. Mislio sam da je izbio požar. Кad sam istrčao na ulicu video sam ljude sa opekotinama po nogama. Tada sam čuo da nije od vatre nego od tople vode - rekao je jedan posetilac za MSK1.

Nastradale žene su prema navodima lokalnih medija bile zaposlene u prehrambenoj prodavnici na -1 spratu.

- Menadžeri su počeli da nas obaveštavaju o vanrednom stanju, a mi smo rekli kupcima. Mnogi nisu razumeli šta se dešava i samo su nasumično trčali ka izlazu. Para je počela da se diže. Bilo je veoma strašno - navodi jedan radnika za MSK1.

- Svi smo bili mirni dok nisu počele da stižu vesti o incidentu na internetu. Кasnije sam primetio kako se vrela para diže iz pokretnih stepenica - navodi drugi radnik.

Užasne fotografije i snimci kruže na društvenim mrežama. Na jednoj fotografiji vide se vreće sa telima nastradalih dok se na mnogim snimcima vide posetioci centra koji imaju rane na stopalima i nogama.

Istražni komitet pokrenuo je istragu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track