"RUSIJA JE SPREMNA ZA SUKOB SA NATO BEZ MASKI" Glišić tvrdi: Jedini koji su se suprostavili Americi smo mi i Rusi (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"RUSIJA JE SPREMNA ZA SUKOB SA NATO BEZ MASKI" Glišić tvrdi: Jedini koji su se suprostavili Americi smo mi i Rusi (VIDEO)

Planeta -

Savremeno međunarodno okruženje duboko je oblikovano tenzijama između NATO saveza i Rusije, koje se po mnogim tumačenjima približavaju granici otvorenog sukoba.

Analizirajući ratno međunarodno pravo, neosporno je da aktivnost NATO-a nalikuje ratnom stanju, a naročito u sferi hibridnog konflikta gde se bori za dominaciju i dobijanje svetske podrške.

Gost "Pulsa Srbije" koji je rekao da je Rusija jedina koja sme da uđe u sukob sa Amerikom je Vladan Glišić, advokat.

01:10

RUSIJA JE SPREMNA ZA SUKOB SA NATO BEZ MASKI Glišić tvrdi: Jedini koji su se suprostavili Americi smo mi i Rusi

- Po mnogim definicijama ratnog međunarodnog prava ono što NATO radi je već rat sa Rusijom, a da ne pričam u hibridnom smislu, gde se bore za uticaj i to za koju stranu će se čovečanstvo prikloniti. Rusija već ratuje sa NATO, ali za fizički sukob bez maski, Rusija će reći da je spremna. Rusija je jedina država koja sme da se suprostavi NATO. Ne zaboravite, Ukrajina je jedan segment, a iza nje su opasnosti na koje je Rusija ukazivala, odnosno pomeranje NATO ka njenoj granici. Mi smo jedini narod koji se suprostavio NATO pre Rusa, i imali smo velika stradanja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:59

UKRAJINA PREVIDELA OZBILJAN TAKTIČKI DETALJ! Pukovnik u penziji otkrio zašto je došlo do neuspeha kontraofanzive: OVO JE RAZLOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track