HOROR! VRATILA SE S ODMORA I ZATEKLA ZMIJU U WC ŠOLJI: Borba trajala 2 dana, na kraju zver UGRIZLA čoveka za ruku (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

HOROR! VRATILA SE S ODMORA I ZATEKLA ZMIJU U WC ŠOLJI: Borba trajala 2 dana, na kraju zver UGRIZLA čoveka za ruku (VIDEO)

Planeta -

Mišel Lespron iz Tusona u wc-šolji je zatekla pravi horor. Dok je bila na odmoru u ogroman crni gmizavac nastanio je u njenoj klozetskoj šolji.

Kako kaže, kada je videla šta je unutra, užasnuta je zalupila poklopac izletela napolje.

Iako je pozvala pomoć, nije joj bilo lako da izbaci gmizavca iz svog stana. Čak dva dana je trajala borba sa neželjenim gostom, dok nije bio izvučen iz cevi i donet na bezbedno mesto.

Zmija je besno siktala, a u jednom momentu je i nasrnula i ugrizla čoveka za ruku. Srećom, nije bila u pitanju otrovnica, tako da većih posledica nije bilo.

Mišel ističe da je problem rešen, ali da je ostala traumatizovana. Kaže da više nikada neće kročiti u kupatilo bez uključenog svetla.

"Ostavljaću poklopac WC-šolje uvek zatvoren, a moj otac je postavio prepreke na krovu kako zmije i druge životinje ne bi mogle da uđu u kuću", kazala je za "Njujork Post".

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track