DEVOJČICA PREMINULA NAKON VAĐENJA ZUBA: Majka je odmah odvela u bolnicu, nije joj bilo spasa, ugušila se u sopstvenoj krvi (FOTO)
Foto: Printskrin/Facebook

tuga

DEVOJČICA PREMINULA NAKON VAĐENJA ZUBA: Majka je odmah odvela u bolnicu, nije joj bilo spasa, ugušila se u sopstvenoj krvi (FOTO)

Planeta -

Osmogodišnja devojčica preminula je u Kolumbiji nakon što joj je stomatolog izvadio zub.

Azusena Trijana je rekla za lokalne novine da se njena ćerka bliznakinja Saloma Bohorkez žalila na bol i da ju je 4. avgusta lečio Hoze Erera u svojoj kancelariji u Hondi Tolima.

Izbezumljena majka je rekla i da je zubar pre intervencije zatražio rendgenske snimke u obližnjoj laboratoriji i da su slike pokazale da je devojčicin kutnjak okrnjen. Erera joj je potom izvadio zub.

Trijana je rekla da je njena ćerka odmah počela obilno da krvari nakon vađenja zuba i da se Erera ponudio da ih preveze u bolnicu San Huan de Dios.

- Saloma je još bila živa. Živa je ušla u bolnicu. Nisu mogli ništa da urade za nju... Ugušila se sopstvenom krvlju - navodi očajna majka.

Saloma Bohorkez
foto: Printskrin/Facebook

Triana je otkrila da je devojčici ranije dijagnostikovana anemija i da se oporavila nakon niza tretmana koje joj je prepisao pedijatar.

Porodica je rekla da je smrt deteta teško pala njenom bratu blizancu Nikolasu. Opisali su devojčicu kao dete koje je volelo da peva i stvara TikTok sadržaj.

- Poklonila nam je osam godina sreće. Bila je zabava u našem domu - rekla je njena starija sestra Marija Bohorkez.

Trijana ne optužuje Ereru zbog smrti ćerke.

- Nećemo kriviti doktora. Prvo hajde da sačekamo šta će obdukcija da pokaže - rekla je majka.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track