"GLEDAJTE ŠTA MI JE URADIO!" Manijak brutalno pretukao ženu, divljački napad sve vreme snimao, kosa joj bila crvena od krvi (FOTO)
Foto: Lancashire Constabulary

UŽAS U ENGLESKOJ

"GLEDAJTE ŠTA MI JE URADIO!" Manijak brutalno pretukao ženu, divljački napad sve vreme snimao, kosa joj bila crvena od krvi (FOTO)

Planeta -

Majka iz engleskog Lankašira, koju je nasilni partner toliko pretukao da joj je lice neprepoznatljivo, objavila je stravičnu fotografiju povreda.

Žena, koja želi da ostane anonimna, ima povrede mozga i slomljenu vilicu nakon što ju je pretukao Karl Mačin (44), manijak koji je divljački napad snimao mobilnim telefonom.

Ona takođe ima oštećenje živaca i tkiva na licu, a zaradila je i modrice na oba oka kao i na nogama, rebrima i leđima.

Pri napadu je izgubila nekoliko zuba, ima potres mozga, a Mačin joj je slomio orbitalno dno leve očne duplje, zbog čega joj se kapak nije pravilno zatvorio i spustio se.

Žrtva je zatražila od policije Lankašira da objavi fotografiju njenih povreda kako bi pokazala težinu napada i podstakla druge žene, koje su možda u nasilnim vezama, da progovore.

Karl Mačin
Karl Mačinfoto: Lancashire Constabulary

Njene povrede su bile toliko teške da je jedan od policajaca koji su bili na mestu događaja, kada ju je video, pomislio da je krv u njenoj kosi zapravo crvena kosa.

Mačin iz Blekpula priznao je namerno nanošenje teških telesnih povreda i osuđen je na sedam godina i dva meseca zatvora. Izrečena mu je i zabrana prilaska ovoj ženi u trajanju od deset godina.

Žena je sada prvi put progovorila o napadu koji se desio u decembru prošle godine, rekavši da pati od noćnih mora i napada panike zbog onog što se dogodilo.

- Iako sam zadobila značajne fizičke povrede, emocionalna i psihička šteta za mene je jednako užasna. Trauma i psihička patnja koje mi je ovo uzrokovalo su nemerljivi. Nervozna sam u velikim gužvama i ne volim da budem u zatvorenom prostoru, pogotovo s muškarcima u blizini - rekla je ona.

Karl Mačin
foto: Lancashire Constabulary

Ona je kazala da se sada stalno osvrće oko sebe u slučaju da je neko iza nje ko bi mogao da je povredi.

- Osećam da više nisam bezbedna u svom domu, pošto je sada umrljan i zagađen traumatičnim sećanjima na ono što se u njemu dogodilo - navela je ona.

Detektivka Džo Klement pohvalila je ženu što je javno istupila.

- Karl Mačin podvrgao je svoju žrtvu brutalnom, ozbiljnom napadu koji joj je promenio život i ostavio joj ne samo užasne povrede, već i trajnu psihičku štetu. On je očigledno izrazito nasilna osoba i pozdravljam i zatvorsku kaznu i zabranu prilaska koju je odredio sud - kazala je detektivka.

(Kurir.rs/Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track