ANGELINU OČUH IZBO 107 PUTA, NJEGOVO ZVERSTVO JE NEZAPAMĆENO: Prekidao ubadanje da se presvuče, na kraju uzeo sekač za meso
Foto: NAPCA

ANGELINU OČUH IZBO 107 PUTA, NJEGOVO ZVERSTVO JE NEZAPAMĆENO: Prekidao ubadanje da se presvuče, na kraju uzeo sekač za meso

Planeta -

Angelinu Tran (21) iz Vašingtona očuh je ubio tako što je nasmrt nožem izbo dok je pokušavala da zaštiti majku od njegovog nasilja.

Kako je objavila policija, on je nju ubo 107 puta.

Nesreću devojku su 7. avgusta probudili užasni krici, a kada je izašla je iz sobe videla je da očuh bije njenu majku. Pokušala je da je zaštiti, a tad se on okrenuo ka njoj i počeo da je udara. Majka je iskoristila priliku da pobegne i pozove policiju.

Dok se borila s očuhom, u jednom trenutku su se sapleli i pali, a onda ju je odvukao do kuhinje gde je zgrabio nož i počeo da je ubada. Zabadao je nož u nju čak i kad je prestala da daje znake života. Nekoliko puta je prekidao ubadanje kako bi se presvukao, da bi umesto noža uzeo sekač za meso, a treći put da bi potražio Angelininu majku, piše Independent.

"To što je Angelina napala očuha pomoglo je njenoj majci da pobegne i sakrije se u spavaću sobu", rekao je izvor povezan sa porodicom.

Policija je očuha pronašla ispred kuće. U ruci je držao krvav nož i izjavio da je ubio nekog. Majka je prevezena u bolnicu.

Očuh je odmah uhapšen i optužen za ubistvo prvog stepena. Naveo je da je sa ženom počeo da se svađa oko novca. Nakon toga ju je, u naletu besa, udario pesnicom po licu.

Kurir.rs

Bonus video:

09:43

ZAŠTO ŽENE BIRAJU DA TRPE NASILJE UMESTO DA ODU? Psiholog otkrio na koje šablone žene najčešće padaju: Ovo uglavnom govore

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja