MOSKOU TAJMS TVRDI: UKRAJINCI POKUŠALI NAPAD NA ZAVIDOVO! Dron uništen kod Putinove rezidencije, objavljen snimak (VIDEO)
Foto: EPA Mikhael Klimentyev Sputnik, Printscreen, Shutterstock

dejstvovala ruska pvo

MOSKOU TAJMS TVRDI: UKRAJINCI POKUŠALI NAPAD NA ZAVIDOVO! Dron uništen kod Putinove rezidencije, objavljen snimak (VIDEO)

Planeta -

Ruski list na engleskom jeziku Moskou tajms objavio je da je rano jutros pokušan napad ukrajinskih dronova na rezidenciju ruskog predsednika Vladimira Putina.

U opisu snimka koji je Moskou tajms objavio na Telegramu navodi se da je tu pikazan trenutak uništenja drona iznad sela Zavidovo u Tverskoj oblasti, gde se nalazi jedna od rezidencija šefa Kremlja.

Zavidovo, Rusija
foto: Printscreen

Podseća se da je moskovski gradonačelnik Sergej Sobjanjin objavio da je ruska protivvazdušna odbrana uništila dronove u Kaluškoj oblasti i u Istrinskom distriktu u Moskovskoj oblasti.

Zavidovo, Rusija
foto: Printscreen

Zavidovo se nalazi na 110 kilometara severnozapadno od Moskve.

Vladimir Putin
foto: EPA Mikhael Klimentyev Sputni

Jahu njuz prenosi navode ukrajinskih medija da je državna rezidencija "Rus" smeštena na oko 19 kilometara zapadno i to u šumi, na području punom rečnih meandara i ostrva.

Navodi se da su u prošlosti sovjetski, a kasnije i ruski lideri na tom području išli u lov, a Putin, za kojeg se govori da nije ljubitelj lova, retko posećuje tu rezidenciju.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs/Moscow Times/Yahoo News)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track