RUSIJA I UKRAJINA KORISTILE DRONOVE ZA NOĆNE NAPADE: Letelice oborene u Moskvi i Rostovu, Rusi gađali luku na Dunavu (VIDEO)
Foto: Twitter/OlgaNYC1211

RUSIJA I UKRAJINA KORISTILE DRONOVE ZA NOĆNE NAPADE: Letelice oborene u Moskvi i Rostovu, Rusi gađali luku na Dunavu (VIDEO)

Planeta -

Jedan ukrajinski dron oboren je rano jutros je u blizini Moskve i još dva u blizini Rostova na jugu zemlje, prenele su RIA Novosti objavu ruskog Ministarstva odbrane.

Prema agenciji Tas, tri zgrade su oštećene u Rostovu na Donu, a jedna osoba je povređena kada se jedna bespilotna letelica srušila u centru grada. Drugi dron u Rostovskoj oblasti pao je van grada.

Pored Rostovske oblasti i okoline Moskve, ukrajinske bespilotne letelice oborene i u regionu Brjanska na jugozapadu, navode RIA Novosti.

U Brjansku, krhotine jednog od dva uništena drona razbili su prozore na zgradi železničke stanice i oštetili automobile u blizini, javio je Interfaks.

1 / 4 Foto: Twitter/OlgaNYC1211

Meta ruskih dronova opet luka na Dunavu, lokalne vlasti navode da je jedna osoba povređena

U udarima ruskih dronova oštećena je luča infrastruktura, silos za žito i administrativne zgrade u okrugu Izmail u ukrajinskoj Odeskoj oblasti, kaže loklani načelnik Oleh Kiper.

Kako je dodao, u napadu je povređena jedna osoba, četvrta u toj oblasti u poslednjih pet dana.

Izmail je ukrajinska luke na Dunavu.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs/Rojters)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track