UDAR NA KOMANDNI CENTAR RUSKE INVAZIJE! Eksplozije ukrajinskih dronova blizu zgrade Južnog vojnog okruga (VIDEO)
Foto: Twitter/OlgaNYC1211

NAPADNUT ROSTOV NA DONU

UDAR NA KOMANDNI CENTAR RUSKE INVAZIJE! Eksplozije ukrajinskih dronova blizu zgrade Južnog vojnog okruga (VIDEO)

Planeta -

Rusija je oborila pet ukrajinskih dronova na jugu zemlje i u blizini Moskve, saopštili su danas zvaničnici, dodajući da je jedna osoba povređena u napadima.

- Bespilotna letelica oborena je u Ramenskom, 60 kilometara jugoistočno od Moskve - saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Vasilij Golubev, guverner Rostovske oblasti, izjavio je da su dve bespilotne letelice oborene u Rostovu na Donu, na jugu zemlje.

- Jedan dron je pao u centar grada, pri čemu je jedna osoba povređena - naveo je on.

Rusko Ministarstvo odbrane je navelo da su oš dve ukrajinske bespilotne letelice oborene u pograničnoj Brjanskoj oblasti.

Indeks prenosi da su u Rostovu na Donu eksplozije zabeležene blizu zgrade komande ruskog Južnog vojnog okruga, odakle se koordiniše ruska agresija na Ukrajinu.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs/Beta/Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track