NOVI SNIMAK UŽASA NA FRONTU U UKRAJINI: Vojnici pronašli zakon u zemunici, ali nisu ni svesni da ih neprijatelj posmatra (VIDEO)
Foto: Youtube/Kanal13AZ

tuga

NOVI SNIMAK UŽASA NA FRONTU U UKRAJINI: Vojnici pronašli zakon u zemunici, ali nisu ni svesni da ih neprijatelj posmatra (VIDEO)

Planeta -

Novi snimak sa prve linije fronta u Ukrajini još jednom je užasnuo korisnike društvenih mreža!

Na kratkom snimku vidi se kako se dron kamikaza obrušava na zemunicu u kojoj su dvojica vojnika pronašla zaklon. Drugi dron je nešto kasnije nadleteo isto mesto i na snimku se vide tela vojnika.

Snimak su objavili ukrajinski mediji koji tvrde da su nastradali pripadnici ruskih snaga.

- Ukrajinski vazdušni izviđači otkrili su i locirali rov u kome se kriju ruski vojnici. Svi su poginuli u napadu drona kamikaze - navodi se na snimku.

Za sada nije poznato kad i gde je nastao snimak.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track