OVCE UPALE NA PLANTAŽU I POBRSTILE 100 KILOGRAMA KANABISA! Vlasnik ne može da dođe sebi: Ne znam da li da se smejem ili da plačem
Foto: Canetti / Alamy / Alamy / Profimedia

neverica

OVCE UPALE NA PLANTAŽU I POBRSTILE 100 KILOGRAMA KANABISA! Vlasnik ne može da dođe sebi: Ne znam da li da se smejem ili da plačem

Planeta -

Stado ovaca u Grčkoj pojelo je oko 100 kilograma kanabisa sa jedne plantaže nakon što nisu uspele da pronađu svežu travu.

Pastir je rekao za lokalne medije da su ovce bauljale dok su se vraćale u štalu i da ga je njihovo ponašanje zabrinulo pa je počeo da istražuje šta se dogodilo dok su bile na paši.

Dan je započeo uobičajeno, pustio je ovce na ispašu, a uživale su hraneći se u poplavljenim ravnicama Tesalije. Potom su otišle dalje. Naišle su na na plantažu medicinskog kanabisa nedaleko od grada Almirosa.

Većinu zasada prethodno je opustošio toplotni talas, zatim je naišla oluja Danijel, a onda su ga poharale i ovce.

- Ne znam da li bih se pre smejao ili plakao. Najpre nas je pogodio toplotni talas i već tada smo izgubili veliki deo zasada. Onda je stigla poplava koja je odnela gotovo sve što je ostalo. Mislili smo da je tu kraj nepogodama, ali onda su došle ovce. Nismo to očekivali i iskreno uopšte ne znam što da kažem - rekao je vlasnik plantaže.

Ovce su navodno pojele 100 kilograma kanabisa.

Pastir nije ni znao što se događa sve dok nije primetio da se ovce prilično čudno ponašaju. Celo stado je nakon toga poslato na oporavak jer je kanabis uticao na ponašanje životinja.

Nedavno je policija u Indiji, podsetimo, optužila pacove za nestanak skoro 200 kilograma kanabisa zaplenjenog od dilera, a koji je bio čuvan u policijskoj stanici!

(Kurir.rs/24sata/Skaj)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja