TINEJDŽERI SNIMILI KAKO UBIJAJU ŠEFA POLICIJE: Naleteli mu sa leđa, nije ni znao šta mu se sprema, objavljen jeziv snimak (VIDEO)
Foto: screenshot Facebook

užas

TINEJDŽERI SNIMILI KAKO UBIJAJU ŠEFA POLICIJE: Naleteli mu sa leđa, nije ni znao šta mu se sprema, objavljen jeziv snimak (VIDEO)

Planeta -

Nekadašnji šef policije Los Anđelesa podlegao je povredama koje je zadobio kad ga je grupa maskiranih tinejdžera namerno udarila automobilom dok je vozio bicikl.

Andreas Probst (64) taman je krenuo u svoju uobičajenu jutarnju vožnju biciklom ulicama Las Vegasa kad je na njega naleteo automobil velikom brzinom. Policija je odmah nakon incidenta uhapsila vozača (17), a nedavno i drugog tinejdžera koji je navodno snimao nesreću.

Obojica su sad suočena s optužbama za ubistvo.

Policija Las Vegasa tinejdžere je povezala s najmanje tri incidenta počinjena u saobraćaju tog kobnog 14. avgusta. Prvo su vozilom udarili muškarca (72) na biciklu, koji nije povređen, a zatim i nekadašnjeg šefa policije.

- Spreman - čuje se na snimku kako jedan od tinejdžera pita drugog.

- Da, da, da, udari s*ronju - kaže drugi tinejdžer dok njegov prijatelj skreće na biciklističku stazu i baca Probsta na vetrobransko staklo vozila.

- Dođavola, nokautirali smo ga, sr*anje, moramo da odemo odavde - govori uspaničeni vozač.

Na poslednjem kadru vidi se Probst na tlu pored ivičnjaka dok se tinejdžeri voze dalje uz smeh. Bivši šef policije hitno je prebačen u bolnicu gde je nažalost preminuo.

Zamenik šefa policije Nik Fareze rekao je da su tinejdžeri prethodno ukrali vozilo i snimak nazvao "užasnim" i "kukavičkim" činom. Probstova ćerka Tejlor rekla je da je porodica skrhana "besmislenim ubistvom" njenog oca.

(Kurir.rs/Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track