PRVI SNIMAK DEVOJAKA KOJE JE HAMAS UZEO ZA TAOCE: Vidno uplašene, pribile se jedna uz drugu, a okolo odjekuju RAFALI I EKSPLOZIJE
Foto: Printscreen/Twitter

uznemirujuće

PRVI SNIMAK DEVOJAKA KOJE JE HAMAS UZEO ZA TAOCE: Vidno uplašene, pribile se jedna uz drugu, a okolo odjekuju RAFALI I EKSPLOZIJE

Planeta -

Snimak na kome se navodno vide devojke koje su oteli pripadnici Hamasa pojavio se na društvenim mrežama.

Na kratkom snimku vidi se dvadesetak devojaka iz Izraela koje militanti Hamasa drže kao taoce. Devojke su vidno uplašene, pribijene jedna uz drugu, a nedaleko od njih neprestano odjekuju rafali i eksplozije.

Na snimku se vidi i naoružani pripadnik Hamasa koji motri da njih.

Za sada nije poznato gde je tačno nastao snimak.

Izraelske snage, podsetimo, trenutno granatiraju grad Gazu i palestinsku teritoriju dok su na udaru Hamasa južni i centralni delovi Izraela.

Broj mrtvih raste iz časa u čas.

Izrael navodi da je od početka napada u subotu poginulo najmanje 350 ljudi, a ranjeno više od 1.600. Palestinski zvaničnici sa druge strane navode da su poginula 232 Palestinca, a ranjeno 1.700 ljudi.

Snimci jezivog nasilja preplavili su društvene mreže.

Na jednom od njih vidi se devojka čije su polunago telo militanti vozili kroz jedno naseljeno mesto dok su ga okupljeni skrnavili. Devojka sa snimka identifikovana je kao državljanka Nemačke Šani Luk i pretpostavlja se da je oteta na festivalu elektronske muzike u pustinji Negev nadomak Pojasa Gaze.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track