"PLJUJEM NA TEBE, PROKLET DA SI" Uznemirujuće poruke poslate sa telefona dečka nestale Nemice posle napada Hamasa
Foto: Instagram printscreen

"PLJUJEM NA TEBE, PROKLET DA SI" Uznemirujuće poruke poslate sa telefona dečka nestale Nemice posle napada Hamasa

Planeta -

Šani Luk (22) je nemačka tatu-umetnica koju je oteo Hamas u Izraelu i čija je sudbina nepoznata, a sada se pojavio niz uznemirujućih poruka koje su navodno poslate sa telefona koji pripada njenom dečku.

Ona i njen dečko Orion Ernandez Radouk (30) iz Meksika bili su na muzičkom festivalu u blizini granice sa Gazom, kada je Hamas napao 7. oktobra, piše The Sun.

Kako navode, Radouk se isto vodi kao nestao i strahuje se da je u zarobljeništvu.

The Sun piše da su sa njegovog telefona poslate poruke na arapskom, među kojima se nalazi "Pljujem na tebe" i "Proklet da si", kao i zavet da "oslobodi Palestinu" i učini je "slobodnom od cionista".

I sudbina Nemice je takođe nepoznata, iako je njena majka Rikarda Luk rekla ranije ove nedelje da je dobila dokaz da je njena ćerka i dalje živa.

Sa njom se nisu čuli od subote, a u video obraćanju je molila za pomoć i bilo kakvu vest.

Podsetimo, nakon napada Hamasa na društvenim mrežama se pojavio zastrašujući snimak na kojem se navodno vidi polugolo telo devojke na kamionu, okruženo militantima, zbog čega se posumnjalo da je ubijena.

Međutim, njena majka Rikarda je nakon toga rekla da je dobila reč da je njena ćerka živa ali sa ozbiljnom povredom glave i da je u teškom stanju.

Podsetimo, danas je sedmi dan sukoba izraelske vojske i Hamasa u kojima je više od 2.800 ljudi izgubilo život. Izrael je upozorio Palestinace da se za 24 sata evakuišu na jug Gaze, dok je Hamas poručio Palestincima da ne nasedaju na izraelsku propagandu i ispalio 150 raketa na Aškelon, kao odgovor na bombardovanje i raseljavanje civila iz Pojasa Gaze.

Sve najnovije informacije o ratu u Izraelu možete da pratite u našem blogu na ovom linku.

(Kurir.rs/The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja