PARADIRALI SU SA OBEZGLAVLJENOM DECOM U NARUČJU: Jezivo svedočanstvo preživelog iz NEZAPAMĆENOG MASAKRA u Izraelu
Ofek Hamias, Foto: Kurir tv

kurir tv

PARADIRALI SU SA OBEZGLAVLJENOM DECOM U NARUČJU: Jezivo svedočanstvo preživelog iz NEZAPAMĆENOG MASAKRA u Izraelu

Planeta -

Hamas je izveo pravi masakr u Kfar Azi u Izraelu prvog dana napada, sedmog oktobra. Jedan od preživelih je Ofek Hamias. Užas kojem je svedočio toliko je veliki da je odlučio da ispriča celom svetu. Upozoravamo da su opisi strahota uznemiravajući.

Ofek Hamias
foto: Kurir tv

U intervjuu on je ispričao šta je navodno video i tu poruku preneo celom svetu.

- Svet treba da zna šta se desilo ovde. Oni su ubijali ljude, silovali žene i devojčice, obezglavljivali bebe i decu. Otkriveno je 40 tela beba i dece u našem kibucu, a nekoliko njih je bilo bez glave. Cele porodice su zbrisane - rekao je dramatično Hamias.

*Kibuc (jevr. קיבוץ, sastanak, skup) je društvena, često zemljoradnička komuna u Izraelu sa zajedničkim imanjem i demokratskim stukturama.

Ne voli da gleda snimke, ali je video neki gde su Palestinci razgovarali o tome kako će obeščastiti jednu devojku koju su našli.

- Ona je bila samo dete, imala je između 14 i 16 godina. Pričali su kako će je dodavati jedan drugom i iskoristiti, nisu stali - ispričao je istim tonom, zatim nastavio:

- Upadali su u kuće, ubili sve i otišli. Mučili su porodice, uzeli su jedno dete iz obližnjeg kibuca, a onda paradirali s tim detetom u ulicu. Naredili su mu da kaže svima da izađe napolje, ili će ubiti njegove roditelje.I ubili su mu roditelje. Niko nije izašao napolje, pa su ih ubili pred njim. Dete je imalo 7 godina, a onda su i njega ubili - rekao je.

01:41

OFEK HAMIAS IZ IZRAELA: STRAŠNA STVARI SAM VIDEO DA SU IM RADILI! Obezglavljene bebe, deca, kuće pune mrtvih!

Za kraj ispričao je:

- Znate, oni su sa sobom poveli novinara iz Palestine koji su trčali i uzimali izjave terorista koji su bili srećni. Dok se u pozadini vidi kuća porodice, čiji su svi članovi ubijeni. Postoje sobe u kibucu, vidjeli smo slike, ali ne vojske, već Palestinaca koji fotografišu sobe koje su pune mrtvih tela,prepune sobe tih ljudi...

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

05:35

STANJE STVARI U IZRAELU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja