MAJA I SAŠA ZAKLJUČALI ĆERKU (3) U PODRUM, UMRLA U MUKAMA: Policija objavila sliku koja otkriva razmere njihovog ZVERSTVA (FOTO)
Foto: Nemačka Policija

MAJA I SAŠA ZAKLJUČALI ĆERKU (3) U PODRUM, UMRLA U MUKAMA: Policija objavila sliku koja otkriva razmere njihovog ZVERSTVA (FOTO)

Planeta -

Otac i majka, Saša (40) i Maja V. (39) su zajedno zaključali malu L. (3) u podrum svoje stambene zgrade u Nemačkoj. Bespomoćno dete je danima duboko pod zemljom proživljavalo jezive muke. Zarobljeno u tami, dečje usamljeno srce prestalo je da kuca, a forenzičari su kasnije utvrdili da se ugušila u ostacima hrane koju je povratila.

- Žena sa decom izlazi iz kuće. Stavlja crnu kesu za otpatke ispred vrata, uzima ćerku (3) za ruku i u nedelju popodne odlazi sa devojčicom i bratom u jesenju šetnju. Naizgled normalna porodica. Ali devojčicina sestra bliznakinja je mrtva, a ubili su je okrutno ubili mama i tata - piše Bild.

Nakon što je dete umrlo, roditelji iz pakla su nastavili svoj užasni plan: pod okriljem mraka, Saša V. potopio je telo sopstvenog deteta u kanal Rajna-Herna kod Oberhauzena.

Nakon toga, porodica se skoro nedelju dana pretvarala kao da se ništa nije dogodilo. Tek kada je muškarac policiji priznao svirepo delo, ronioci su na dnu kanala pronašli mrtvo dete.

Sudija je oba roditelja poslao u pritvor.

- Istraga je otkrila konkretne dokaze da je majka devojčice, zajedno sa ocem, teško maltretirala dete i na kraju ubila - rekli su u policiji.

Navodi se da su danima teško zlostavljali svoju ćerku (3), a potom je zaključali u mračni podrum duboko pod zemljom. Nakon što je umrlo, telo deteta su u ručnim kolicima prevezli do mesta gde su ga potopili.

Policija je objavila fotografiju kolica na sklapanje kojim su, kako se veruje, Saša i Maja navodno vukli telo devojčice za sobom pod okriljem mraka.

I dalje nije jasno kako niko od komšija u zgradi nije primetio da devojčice danima nema. Tužilaštvo nije objavilo više informacija o obdukciji, tako da nije poznato da li je dete bilo drogirano ili vezano dok je bilo zaključano u podrumu.

Kurir.rs/Bild

Bonus video:

06:11

Otac o smrti devojčice u hraniteljskoj porodici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track