NEVIĐEN ŠOK NA OPELU: Majka spremala sahranu svog brutalno ubijenog sina, a onda joj iznenada POZVONIO TELEFON
Foto: nelson ng / Alamy / Alamy / Profimedia

užas

NEVIĐEN ŠOK NA OPELU: Majka spremala sahranu svog brutalno ubijenog sina, a onda joj iznenada POZVONIO TELEFON

Planeta -

Majka koja je verovala da oplakuje ubijenog sina u La Entradi u Hondurasu bila je šokirana kad ju je pozvao tokom bdenja koje je organizovano za njega.

Porodica je danima verovala da je Osman Adonaj Urbina (17) brutalno ubijen.

Telo tinejdžera pronađeno je 15. oktobra u rodnom gradu. Lice mu je bilo unakaženo višestrukim prostrelnim ranama glave, a porodica ga je identifikovala na osnovu ožiljka od opekotine na ruci. Policija je potom predala telo porodici koja je htela da održi bdenje u svojoj kući.

Tada se događa nezamislivo! Tokom bdenja Urbina, koji je trebalo da bude u sanduku, pozvao je majku Vilmu Fuentes putem videa poziva.

Ispostavilo se da je tinejdžer napustio državu tri nedelje ranije i pokušao da ode u SAD. Navodno je nazvao svoju majku s gvatemalsko-meksičke granice i rekao:

- Ovde sam na granici! Živ sam. Nisam mrtav.

Nakon toga pozvali su policiju kako bi razjasnili situaciju. Ispostavilo se kako telo pripada nestalom Džiniju Sarmijentu (15). Obaveštena je dečakova porodica koja je potvrdila da je to njihov sin.

- Istina je da izgledaju slično. Očistili smo i oplakali telo, ali to nije bio moj sin. Bili smo u šoku - rekla je Fuentes.

Porodica jedne starije žene iz Ekvadora, podsetimo, takođe je bila zaprepašćena kad su nekoliko sati pre sahrane otkrili da je ipak živa.

Bela Montoja (76) iz Babahoja proglašena je mrtvom, međutim, nekoliko sati pre sahrane, rođaci koji su hteli da je presvuku, primetili su da starica teško dahće u kovčegu.

(Kurir.rs/Feniks magazin/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track