IZVIĐAČKI DRON ZABELEŽIO NESTVARNU SCENU NA FRONTU U UKRAJINI: Vojnik baca pušku i skače u lisičju rupu da se obračuna PRSA U PRSA
Foto: Printscreen/Twitter

neverica

IZVIĐAČKI DRON ZABELEŽIO NESTVARNU SCENU NA FRONTU U UKRAJINI: Vojnik baca pušku i skače u lisičju rupu da se obračuna PRSA U PRSA

Planeta -

Neverovatan snimak borbe prsa u prsa ruskog i ukrajinskog vojnika zabeležen je na jednom od frontova u Ukrajini.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se vojnik koji iz takozvane lisičje rupe puca na protivnika. Vojnik, međutim, nije primetio da mu se iza leđa prikradaju dvojica neprijatelja.

Izviđački dron je potom zabeležio nesvakidašnju scenu!

Umesto da upuca neprijatelja, vojnik ga je nakon nekoliko sekundi razmišljanja udario kundakom u glavu, a zatim uskočio u rupu da se obračunaju prsa u prsa.

Neverovatna scena je prema nezvaničnim navodima sa društvenih mreža zabeležena na frontu kod Bahmuta. Vojnik u jami navodno je pripadnik Oružanih snaga Ukrajine, međutim, teško je to reći sa preciznošću.

Za sada nije poznato ni kako se obračun završio.

Nedavno se sličan snimak iz Ukrajine pojavio se na društvenim mrežama!

Na snimku se navodno vidi kako pripadnici Oružanih snaga Ukrajine pokušavaju da zarobe ruskog vojnika koga su prethodno opkolili u jednoj zemunici.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track