LEPA TRAMPOVA ĆERKA POKAZALA DUGE NOGE: Ivanka obukla crvenu haljinicu, a onda otišla da sama PROSLAVI GODIŠNJICU braka (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

uzburkala mreže

LEPA TRAMPOVA ĆERKA POKAZALA DUGE NOGE: Ivanka obukla crvenu haljinicu, a onda otišla da sama PROSLAVI GODIŠNJICU braka (FOTO)

Planeta -

Ivanka Tramp (41) objavila je fotografiju u kratkoj crvenoj haljini i uzburkala društvene mreže!

Ćerka nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa proslavila je u luksuznom italijanskom restoranu u Majamiju godišnjicu braka, ali bez svog supruga Džareda Кušnera koji se nalazi u Saudijskoj Arabiji.

Ivanka je nosila crvenu haljinu na bretele koja je istakla njene duge noge i vitak stas i imala je raspuštenu plavu kosu.

Ivanka Tramp
foto: Printscreen/Instagram

Dan ranije je na društvenim mrežama čestitala 14. godišnjicu braka Džaredu. Na svom profilu na Instagramu podelila je fotografiju zaljubljenih ptica koje se gledaju u oči na dan venčanja i napisala datum njihovog venčanja - 25. oktobra 2009. godine.

Ivanka Tramp
foto: Printscreen/Instagram

- Proslavljam 14 godina (!!!) ljubavi, smeha, divljih vožnji i beskrajnih avantura sa mojom stenom Džaredom. Tako sam zahvalan za ovaj prelep život i porodicu koju smo zajedno izgradili - napisala je Ivanka.

Par ima ćerku i dva sina.

Ivanka Tramp i Džared Kušner su se upoznali na poslovnom ručku sa jednim od njenih poslovnih partnera 2007. godine. Venčali su se 2009. godine nakon što su bili vereni samo tri meseca.

Ivanka, koja je bila savetnica u Beloj kući tokom mandata Donalda Trampa, podsetimo, ranije je dovođena u vezu sa agentom britanske obaveštajne službe.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track