ŽENA (66) OBJAVILA OVE 3 FOTOGRAFIJE, UBRZO OTKRIVEN UŽAS: Nađena mrtva u lokvi krvi, vodoinstalater otkrio detalje o njoj (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ŽENA (66) OBJAVILA OVE 3 FOTOGRAFIJE, UBRZO OTKRIVEN UŽAS: Nađena mrtva u lokvi krvi, vodoinstalater otkrio detalje o njoj (FOTO)

Planeta -

Britanka Mišel Fajers (66) pronađena je izbodena nasmrt u sredu ujutro u svojoj spavaćoj sobi, ležala je u lokvi krvi u svojoj kući na selu blizu Kasolija, grada u istočnoj Italiji.

Pukovnik italijanskih karabinjera, rekao je da je Mišel verovatno preminula pre najmanje tri dana i da je njen partner Majkl Vitbred (74) glavni osumnjičeni.

Policija je širom Italije pokrenula poteru za osumnjičenim, penzionisanim konsultantom za menadžment, nakon što je pronađeno telo njegove supruge. Strahuje se da je već mogao da pobegne iz zemlje, dodao je pukovnik.

Mišel Feris, Italija, ubistvo
foto: Printscreen/Instagram

Par je živeo u kući na selu u blizini Palombara poslednje četiri godine, a lokalni stanovnici su ih opisali kao „veoma zatvorene“. Mišel, inače majka dve ćerke, objavila je poslednje fotografije na Instagramu 25. oktobra, tri slike spektakularnog zalaska sunca snimljene sa terase njene kuće.

Napisala je to "još jedan prelep zalazak sunca", a među ljudima kojima se dopao bio je i njen partner Vitbrid. Druge slike prikazuju par kako uživa u zimskom raspustu, skijanju na obližnjim planinama i na jednom snimku ona se vidi sa svojom ćerkom Harijet.

Par je takođe uživao u nekoliko zajedničkih ronilačkih izleta, a veruje se da je Majkl iskusan ronilac.

Lokalni vodoinstalater, koji je nekada radio za bračni par, šokiran je ubistvom.

"Ne mogu da verujem. Izgledali su tako savršen par. Ostali smo u kontaktu i s vremena na vreme slali smo jedni drugima poruke. Živim oko 40 km dalje i čuo sam vest od svog prijatelja koji živi prekoputa njih. Pronađena je izbodena, a on je nestao. Ja sam šokiran. Ovo područje je puno Britanaca i imam brojne britanske klijente. Zapošljavaju me da im pomognem u postavljanju bojlera i vodovodnih cevi na njihovim imanjima.

Mišel Feris, Italija, ubistvo
foto: Printscreen/Instagram

Poslednji put sam video Mišel i Majkla pre godinu dana kada sam došao da proverim bojler. Kupili su neka napuštena imanja ispred svoje kuće i nameravali su da ih urede. Jednostavno ne mogu da verujem."

Policija je Mišel pronašla u spavaćoj sobi, a ključevi od kuće su navodno još bili u vratima. Njena prijateljica se nije čula sa njom tri dana i postala je sve zabrinutija pa je odlučila da je proveri, saopštila je policija. Komšije su rekle da su je čule kako vrišti od užasa kada je pronašla prijateljicu u lokvi krvi i pozvala je policiju koja je stigla u kuću na selu.

Mišel Feris, Italija, ubistvo
foto: Printscreen/Instagram

U toku je istraga kojom bi trebalo da bude utvrđeno i kada je Mišel tačno preminula od zadobijenih uboda. Lokalni tužilac bio je na licu mesta, a kuća, koja se nalazi na izolovanom putu u selu, zapečaćena je dok policija ne završi forenzičko ispitivanje.

U obližnjoj komuni Palombaro živi 100 britanskih iseljenika koji su se preselili u tu oblast da kupe i renoviraju napuštene seoske kuće.

Širi region Abruca popularan je među Britancima srednje klase koji su se tamo preselili zbog jeftinih troškova života ili tamo imaju kuće za odmor.

Kurir.rs/dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track