MASKIRANI PIROMAN SPALIO TRI SKUPOCENA VOZILA! Objavljen snimak - pobegao sa ZAPALJENOM odećom, jedna stvar je i dalje MISTERIJA
Foto: Facebook/Faz Razaq

MASKIRANI PIROMAN SPALIO TRI SKUPOCENA VOZILA! Objavljen snimak - pobegao sa ZAPALJENOM odećom, jedna stvar je i dalje MISTERIJA

Planeta -

Maskirani napadač polio je zapaljivom tečnošću vozila parkirana ispred kuće u Ročesteru u Kentu, i potom spržio tri skupocena automobila.

Plamen je počeo da guta automobile, ali je zahvatio odeću piromana, koji se dao u beg.

Incident se dogodio oko 23 časa u ponedeljak, 23. oktobra, i u požaru je uništen Lend Rover, a vatra se proširila na Mercedes i na Audi.

Faz Razak (39), koji živi na toj adresi sa svojim starijim roditeljima, strahuje da je napad bio usmeren protiv njega, ali kaže da nije siguran zašto.

Njegova majka se molila u kući kada je čula prasak i otrčala da upozori sina.

- Kada sam sišao dole sve što sam video bio je požar, pa sam se vratio da izvučem roditelje što sam pre mogao u baštu - rekao je on.

Razak kaže da su sva vozila teško oštećena, a da je naneta šteta i na kući.

On ne zna ko je odgovoran za napad, dodajući: "Da znam, bilo bi lakše otkriti ko bi to mogao biti. Ugrozio je mene i moju porodicu. Stvari se mogu zameniti, ali da nisam bio kod kuće, ne znam šta bi bilo sa mojim roditeljima."

Portparol policije Kenta rekao je da je istraga u toku, i pozvao građane koji imaju informaciju da se jave čuvarima reda.

(Kurir.rs/Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja