UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Devojčica (11) pala sa panoramskog točka u zabavnom parku: Otac sve gledao
Foto: Printscreen/X

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Devojčica (11) pala sa panoramskog točka u zabavnom parku: Otac sve gledao

Planeta -

U brazilskom gradiću Rio Preto de Eva dogodio se horor u zabavnom parku gde su se okupile mnoge porodice sa decom. Jedna devojčica (11) ostala je da visi na panoramskom točku koji se kretao nakon što je polomljena zaštitna ograda na njemu. Čuli su se krici užasa.

Kako prenose mediji, zastrašujući incident dogodio se kada je iznenada pukla sigurnosna brava na stolici koju je devojčica delila sa drugom devojčicom (13).

Ona nije mogla da se zadrži, pala je i zadobila povrede karlice. Porodica je rekla da još čekaju rezultate i dalje je u bolnici. Mlađa devojčica je zadobila je samo lakše povrede i u međuvremenu je puštena iz bolnice.

Otac devojčice bio je na drugom sedištu sa svojom mlađom ćerkom kada se desio kvar.

- Okrenuli smo se oko pet puta i shvatio sam da nešto nije u redu. Pogledao sam i video da moja ćerka visi naglavačke. Kada sam ponovo pogledao ona je već pala. Držao sam svoju drugu, sedmogodišnju ćerku i nisam znao šta da radim

Zabavni park, koji je tek nedavno otvoren i bio pun posetilaca, sada stoji prazan i sablasno pust.

Posle incidenta je zatvoren, a kada se proširila vest o nesreći, vladala je velika zabrinutost i postavljena su mnoga pitanja o merama bezbednosti u zabavnim parkovima i odgovornosti upravnika takvih parkova.

(Kurir.rs/Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track