MLADA GABRIJELA SNIMILA SOPSTVENU SMRT: Otišla da raskine sa nasilnim dečkom, a onda je monstrum IZVADIO PIŠTOLJ (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: X/CHTVHN, Facebook

tuga

MLADA GABRIJELA SNIMILA SOPSTVENU SMRT: Otišla da raskine sa nasilnim dečkom, a onda je monstrum IZVADIO PIŠTOLJ (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Mlada Brazilka snimila je sopstvenu smrt kad je njen pomahnitali dečko ispalio smrtonosni hitac u nju.

Na dramatičnom snimku vidi se kako Dijego Fonseka (27) stoji pored prozora i drži pištolj uperen u Gabrijelu Alves (23) u rezidenciji u malom gradu u državi Gojas.

- Hajde! Uradi to - čuje se kako Alves kroz smeh govori Fonseki koji je potom povukao okidač.

Devojka se stropoštala na pod i tada se prekida snimak.

Fonseka je Gabrijelu odvezao u bolnicu gde je ubrzo preminula. Policija je ispitala mladića koji je rekao da su se dve osobe na motociklu stale pored njih i da je jedna od njih ispalila dva hica pogodivši Alves.

Istražitelji su međutim primetili protivrečnost u izjavi i odveli su ga u policijsku stanicu. Tamo su proverili mobilni telefon nastradale devojke i otkrili snimak pucnjave. Fonseka je potom uhapšen pod optužbom za ubistvo.

Pištolj kalibra 380 pronađen je blizu mesta gde je parkirao automobil ispred bolnice.

Gabrijela Alves
foto: Facebook

Alvesova majka rekla je brazilskoj novinskoj agenciji G1 da joj je Fonseka prišao i obećao da će pronaći ubice.

- Javio mi je da se Gabrijela nalazi u bolnici. Tamo me je zagrilio i rekao da će ubice platiti - rekla je Olesijana Alves.

Dodala je da su Gabrijela i Fonseka bili godinu i sedam meseci u vezi i da je njena ćerka želela da izađe iz veze. Prisetila se da joj je ćerka nekoliko sati pre nego što je ubijena rekla da će raskinuti sa Fonsekom.

- Rekla mi je da ide do njega i da će se brzo vratiti - navodi majka nastradale devojke.

Alves se takođe setila da je njena ćerka prošle godine završila u bolnici na ušivanju nakon što ju je Fonseka napao. Gabrijela je pre toga dobila batine od pomahnitalog Fonseke nakon što ju je navodno zatekao da priča sa prethodnim dečkom.

- Nekoliko puta se vraćala sa modricama nakon što su se svađali. Mislila sam da je loše da se mešam. Nije mi mnogo govorila jer je znala da osećam njen bol - rekla je majka.

Prijateljica nastradale devojke takođe je rekla za G1 da je Gabrijela htela da prekine nasilnu vezu sa Fonsekom. Savetovala joj je da ode u policiju nakon što joj je pretio da će je ubiti.

- Ako ti preti ili te ponovo povredi traži zaštitu - napisala je prijateljica Gabrijeli pre mesec dana.

Prijateljica je naglasila da se ovako dešava većina femicida.

- Niko ne veruje da je osoba sposobna za tako nešto dok ne ubije nekog - navodi prijateljica i dodaje da je Fonseka proganjao Gabrijelu.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track