ČOVEK ZAPALIO ROĐAKU (54) U ZGRADI, KAMERE SVE SNIMILE: Šutirao je i polio benzinom, a onda je BUKNUO PLAMEN! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK
Foto: Printscreen/Twitter

horor u bukureštu

ČOVEK ZAPALIO ROĐAKU (54) U ZGRADI, KAMERE SVE SNIMILE: Šutirao je i polio benzinom, a onda je BUKNUO PLAMEN! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

Planeta -

Žena (54) preminula je danas u bolnici u Bukureštu nakon što ju je, kako se veruje, rođak zapalio u ulazu zgrade nakon svađe.

Jezivo ubistvo zabeležile su sigurnosne kamere koje su stanari postavili pre svega nekoliko dana.

Ubijena žena, čiji identitet nije saopšten, bila je predsednik skupštine stanara.

Na snimcima se vidi kako osumnjičeni stoji u ulazu. Potom sa rođakom, sa kojom se očigledno raspravljao izlazi izlazi napolje, taman u trenutku kada jedna mlada stanarka nailazi. Ispred zgrade usledila je jeziva svađa muškarca i žrtve, a onda se vidi kako muškarac udara rođaku takvom silinom da žena pada u hodniku kod vrata.

Kamere su snimile i mladu komšinicu i još jednu stariju gospođu koje pokušavaju da ga obuzdaju, ali su pobegle kada su videle da ženu koja leži poliva tečnošu za koju kažu da je smrdela na benzin. U sledećem trenutku on ženu na podu šutira, a potom je buknuo plamen.

UPOZORENJE: UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

Osumnjičeni se potom udaljava sa mesta zločina, dok preneražene komšije zovu policiju i hitnu pomoć.

Iz policije su saopštili da su jutros oko 8.30 časova dobili poziv da je nepoznati čovek napao stanarku zgrade, polio benzinom i zapalio.

Nažalost, ženi nije bilo spasa i proglašena je mrtvom u bolnici.

Napadač je ubrzo identifikovan i priveden.

Motiv ovog svirepog zločina nije poznat.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track