SIN HOLIVUDSKOG MOĆNIKA ISEKAO SUPRUGU NA KOMADE: Amerika u neviđenom šoku, beskućnik otkrio jezivu scenu, ubio i njene roditelje?
Foto: Instagram/samhaskelljr

užas

SIN HOLIVUDSKOG MOĆNIKA ISEKAO SUPRUGU NA KOMADE: Amerika u neviđenom šoku, beskućnik otkrio jezivu scenu, ubio i njene roditelje?

Planeta -

Policija je upala u kuću sina holivudskog moćnika nakon sumornog otkrića raskomadanog ženskog tela u Los Anđelesu.

Semjuel Haskel IV (35) osumnjičen je za ubistvo supruge nakon što je beskućnik u potrazi za reciklažom pronašao ženski torzo u kontejneru oko osam kilometara od kuće bračnog para.

Građevinski radnici su dan pre nego što je telo pronađeno prijavili policiji da su videli crne vreće u blizini Haskelove kuće, ali kada su policajci stigli više ih nije bilo.

- Nije bilo dokaza koji bi policajcima omogućili da uđu u kuću - rekao je detektiv Efren Gutijerez za NBC4.

Torba u kojoj je otkriven torzo, međutim, bila je u skladu sa opisom koji su prijavili radnici, a to je navelo policiju da proglasi mesto zločina u Haskelovoj kući gde su istražitelji potom pronašli tragove krvi.

Semjuel Haskel, Mei Haskel
foto: Instagram/samhaskelljr

- Ovde u kući, kad su policajci ušli, otkriveni su dokazi o zločinu, uključujući neke krvne dokaze i druge predmete koje u ovom trenutku neću dati - rekao je Gutijerez za ABC 7.

Istražitelji su viđeni kako satima češljaju kuću u sredu uveče i pregledavaju stvari u garaži osumnjičenog i stavljaju oznake za dokaze.

Haskelova supruga Mei Haskel (37) i njena mama Janksiang Vang (64) i tata Gaošen Li (72) već su prijavljeni kao nestali pre jezivog pronalaska i od petka se vode kao nestali.

Policija je u sredu pronašla troje dece para u školi i predala ih Odeljenju za dečije i porodične usluge.

Vlasti i dalje rade na identifikaciji torza, ali veruju da je to telo Haskelove žene.

- Osumnjičeni za ubistvo obično raskomada telo da bi se odložila identifikacija - rekao je Gutijerez.

Istražitelji će se sada oslanjati na DNК dokaze da identifikuju žrtvu.

Haskel je inače sin Semjuela Haskela III koji je nekadašnji izvršni potpredsednik Agencije Vilijam Moris. Stariji Haskel se pridružio agenciji 1978. godine i predstavljao slavnu listu klijenata koja je uključivala zvezde poput Džordža Кlunija, Doli Parton, Vupi Goldberg, Majkla Fajnštajna, ali i britanskog princa Edvarda.

Semjuel Haskel, Mei Haskel
foto: Instagram/samhaskelljr

Producent koji je osvojio Emi povukao se iz agencije 2005. godine i trenutno je predsednik Magnolija Hil produkcije.

Hapšenje sina nije njegovo prvo sukobljavanje Haskela mlađeg sa zakonom. Uhapšen je u decembru 2008. godine i optužen za dve tačke za napad smrtonosnim oružjem. Haskel se izjasnio da ne osporava incident i 2010. godine je osuđen na tri godine uslovno.

Кomšinica, koja nije želela da bude identifikovana, rekla je za ABC 7 da je bila prijateljica sa Mei, ali je primetila da se Haskel "čudno ponašao" pre nestanka njegove žene.

- Nešto je izgledalo tako čudno. Stalno sam govorila svojoj porodici da nešto nije u redu sa njenim mužem - rekla je za ABC 7 komšinica.

Haskel se trenutno nalazi u pritvoru i određena mu je kauciju od 2 miliona dolara.

(Kurir.rs/NY Post)

Bonus video:

00:31

Kuća strave u Barajevu. Ovde je muž iskasapio ženu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track