GOLA KAO OD MAJKE ROĐENA NAPRAVILA HAOS NA AERODROMU: Grlila putnika, pa NAPALA ženu i policiju - Jedva su je ZAUSTAVILI (VIDEO)
Foto: screenshot

GOLA KAO OD MAJKE ROĐENA NAPRAVILA HAOS NA AERODROMU: Grlila putnika, pa NAPALA ženu i policiju - Jedva su je ZAUSTAVILI (VIDEO)

Planeta -

Bizarna situacija dogodila se na aerodromu u čileanskoj prestonici Santjago, kada je potpuno gola žena, koja je navodno bila pod dejstvom narkotika, napadala putnike i policajce.

Policija je na kraju uspela da savlada ženu i potom je uhapsila.

Žena, koja ima 20 godina, prisustvovala je žurci u Santjagu prošlog četvrtka i uzela pečurke, a takođe je konzumirala alkohol, javio je čileanski novinski list ADN.

U jednom trenutku tokom večeri stigla je do međunarodnog aerodroma "Arturo Merino Benitez", gde je počela da pravi haos.

Dramatični snimak prikazuje ženu kako ćaska sa putnikom koji je vukao svoj kofer.

Činilo se da ga moli i grli. Zatim je kleknula i ponovo ustala na noge pre nego što ga je obujmila nogama i pokušala da ga poljubi.

1 / 4 Foto: screenshot

Čovek ju je tada gurnuo, a ona je odgovorila tako što je zgrabila flašu iz kolica i bacila je na zemlju. Putnik je na kraju otišao.

Dodatni snimak pokazuje kako žena trči prema putnicima u drugom delu terminala. Moglo se čuti kako viče: "Mrzim te" i pokušava da udari par, koji ju je za dlaku izbegao.

Zatim je ušla na parking, gde je zgrabila ženu za kosu i tresnula je na zemlju.

Policija je pomogla žrtvi da ustane, i sproveli su je na sigurno, dok je gola napadačica ostala da leži na zemlji.

Na još jednom snimku, vidi se da su dva policajca pokušala da je odvedu, ali ih je ona u tome sprečila udarivši jednog od njih u lice.

Na kraju su ipak uspeli da je savladaju, i ona je uhapšena.

(Kurir.rs/Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track