SMRT STIGLA USRED VELIKE NUŽDE: Tragikomični snimak sa fronta, vojnik pokušao da pobegne spuštenih pantalona, ali dron bio brži
Foto: Printscreen/Twitter

neverica

SMRT STIGLA USRED VELIKE NUŽDE: Tragikomični snimak sa fronta, vojnik pokušao da pobegne spuštenih pantalona, ali dron bio brži

Planeta -

Tragikomična scena zabeležena je na frontu u Ukrajini!

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se navodno vidi kako bespilotna letelica ispušta bombu na ruskog vojnika koji je uhvaćen u prilično nezgodnoj situaciji negde u blizini Avdijivke.

Na snimku se vidi da se vojnik sakrio iza jednog uništenog oklopnog vozila verujući da je to bezbedno mesto na kome može da na miru da izvrši veliku nuždu.

Nesrećnog vojnika, međutim, snimio je izviđački dron koji je odmah krenuo ka njemu.

Vidi se i da je primetio dolazak drona i pokušao da pobegne spuštenih pantalona, međutim, već je bilo kasno.

Za sada nije poznato da je snimak nastao tokom aktuelne ofanzive ruskih snaga kod Avdijivke ili je od ranije.

Nijedna strana se nije oglasila o snimku.

Dron je nedavno kod Bahmuta takođe snimio neverovatnu scenu!

Umesto da upuca neprijatelja, vojnik ga je nakon nekoliko sekundi razmišljanja udario kundakom u glavu, a zatim uskočio u rupu da se obračunaju prsa u prsa.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track