NESTALI MILIONER USPEO DA POBEGNE OTMIČARIMA: Doleteo iz Brazila u Evropu da potpiše veliki ugovor, ali mu se izgubio SVAKI TRAG
Foto: Printscreen/Instagram

novi detalji

NESTALI MILIONER USPEO DA POBEGNE OTMIČARIMA: Doleteo iz Brazila u Evropu da potpiše veliki ugovor, ali mu se izgubio SVAKI TRAG

Planeta -

Biznismen iz Brazila koji je misteriozno nestao pre 13 dana tokom službenog puta u Švajcarskoj pronađen je živ nakon što je pobegao od otmičara.

Marsio Rodrigez (44) je prema tvrdnjama porodice u utorak kontaktirao suprugu i sestru i uspeli su da dođu do nekih prijatelja koji su ga locirali i otpratili u policiju.

- Кontaktirali smo nekoliko prijatelja koji su bili blizu mesta gde je bio Marsio i odveli su ga u policijsku stanicu - rekao je Rodrigezov zet Кarlos Sera za brazilsku onlajn novinsku agenciju G1.

Rodrigez je dobio instrukcije od policije da ne otkriva nikakve detalje istrage.

Marsio Rodrigez
foto: Printscreen/Instagram

Sera je odbio da da informacije o tome kako je njegov zet uspeo da pobegne.

Policija za sada nije objavila da li je bilo hapšenja.

Rodrigez je 7. novembra, podsetimo, doleteo iz Sao Paola u Barselonu gde je trebalo da uhvati let za Cirih. Biznismen je krenuo u Švajcarsku da bi potpisao ugovor za posao koji je prethodno onlajn dogovorio sa investitorima koji su bili zainteresovani za njegove terapeutske proizvode.

Poslednji put se čuo sa suprugom u 13.32 sati kad joj je napisao da oseća da je postao žrtva prevare i da mu je pasoš oduzet dok je još bio na aerodromu.

- Molite se za mene, mislim da sam upao u zamku, Bože, za pola sata ću znati šta će mi se dogoditi! Rekli su da će mi za 15 minuta doneti pasoš, ali čekam ovde skoro četiri sata. Sreo sam se sa njima, fotografisali su mi lice, doneli mašinu da mi uzmu otiske prstiju i uzeli pasoš - napisao je Rodrigez supruzi.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track