KRISTINA UHAPŠENA ZBOG EKSPLICITNOG ČINA NA PLAŽI: Isplivao šok snimak, posetioci pozvali policiju, dokaz pronađen u rancu (VIDEO)
Foto: Printscreen/YouTube

hit

KRISTINA UHAPŠENA ZBOG EKSPLICITNOG ČINA NA PLAŽI: Isplivao šok snimak, posetioci pozvali policiju, dokaz pronađen u rancu (VIDEO)

Planeta -

Ženi koja je uhvaćena kako koristi vibrator na plaži u Džordžiji preti kazna od 12 meseci zatvora!

Кristinu Revels Glik (36) policajci su uhapsili nakon što su dobili prijavu jedne porodice da se samozadovoljavala na plaži Tajbi Ajlenda. Na nedavno objavljenom snimku hapšenja, koje se dogodilo 1. jula 2021. godine, može se videti turistkinja u zelenom kupaćem kostimu koja na početku razgovora negira daje masturbirala tvrdeći da je samo ležala na peškiru.

Revels Grik je međutim priznala da je koristila vibrator da se opusti kad je policija tražila da joj pretrese torbu i dodala da joj je trebalo samo 20 sekundi da završi.

Jedna od očevidaca Sara Mos rekla je lokalnim medijima da su posetioci plaže mogli jasno da čuju stenjanje kad su pozvali policiju oko 17.30 sati. Mos je posvedočila da se Revels Glik samozadovoljavala na peškiru nedaleko od šatora porodice koja je pozvala policiju.

Mos je rekla policiji da je ceo incident trajao oko pet minuta pre nego što je Revels Glik spakovala svoje stvari i otišla u obližnji restoran.

Revels Grik čeka suđenje i mogla bi da dobije kaznu od 12 meseci zatvora zbog masturbacije na javnom mestu.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track