"TO JE TO, NEĆU VIŠE DA SPAVAM S TOBOM": Zelenski glumio Putinovu gimnastičarku! Je li ovo razlog mržnje prerasle u RAT? (VIDEO)
Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia, EPA/Sergy Guneev Kremlin Pool, Youtube/bestrgaka

ISPLIVAO SNIMAK SKEČA IZ 2014.

"TO JE TO, NEĆU VIŠE DA SPAVAM S TOBOM": Zelenski glumio Putinovu gimnastičarku! Je li ovo razlog mržnje prerasle u RAT? (VIDEO)

Planeta -

Razlog konstantne mržnje ruskog predsednika Vladimira Putina prema ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom mogao bi da bude vezan za televizijski skeč koji je ovaj drugi snimio još kao komičar 2014.

Jutarnji list prenosi tvrdnje iz novoobjavljene knjige da je taj skeč ismevao šefa Kremlja i njegovu ljubavnicu Alinu Kabajevu.

Sporni skeč prikazuje Zelenskog kako imitira rusku ritmičku gimnastičarku za koju se šuška da je nova Putinova životna partnerka sa kojom ima i decu.

Priča se vrti oko toga da se Putin vraća kasno kući, gde ga dočekuje 30 godina mlađa Kabajeva koja ga zbog toga kori i preti mu da će mu uskratiti se*s.

Ovaj komični skeč čini se bezopasnim prema zapadnim standardima, ali prema autoru Mihailu Zigaru, hroničaru Putinove Rusije, upravo je on razlog Putinovog prezira prema Zelenskom.

- Nijedan komičar u Rusiji ne bi se usudio da napravi takav skeč, a pogotovo ga ne bi prikazao ni jedan TV kanal - piše Zigar u svojoj novoj knjizi "Rat i kazna: Kako je Rusija uništila Ukrajinu".

Volodimir Zelenski
foto: Youtube/bestrgaka

U skeču Zelenski glumi Kabajevu, koja zahteva da joj kaže gde je Putin bio nakon što se kasno vratio kući. On se izmotava da je razgovarao sa svojim ministrom odbrane Sergejem Šojguom o raspoređivanju ruskih trupa na nedavno anektiranom Krimu, ali Kabajeva insistira na tome da Putinova državna televizija negira da na Krimu ima bilo kakvih ruskih trupa.

- Izgledam li ja tebi kao budala? Gledam ruske vesti! Na Krimu nema vojske - vrišti Kabajeva na njega.

Volodimir Zelenski
foto: Youtube/bestrgaka

Komičar koji glumi Putina tada priznaje da državna televizija možda neće reći pravu istinu, a onda se u kadru pojavljuje pravi razlog njezina besa - svrgnuti i osramoćeni ukrajinski predsjednik Viktor Janukovič, kojeg je Putin spasao nakon što je svrgnut u puču, a koji živi u njihovom ormaru.

- To je to. Nema više seksa, neću više da spavam s tobom - oštro Putinu poručuje Kabajeva.

Alina Kabajeva
Alina Kabajevafoto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Nakon toga sledi njegov odgovor.

- Pusti me da to rešim, ja ću sve da sredim - kaže Putin.

Kabajeva nije zadovoljna odgovorom.

- A kako ćemo to da učinimo? - pita ona.

Vladimir Putin
foto: EPA Pavel Bednyakovsputnikkremlin

Putin na to kaže da ga "samo gleda" šta radi, nakon čega kuca na vrata Janukovičevog ormara.

Tada se začuje svrgnuti ukrajinski predsednik.

- Nema frke! Neću da izađem iz ormara minut i po - poručuje Janukovič, čime se insinuira koliko inače traje seksualni odnos Putina i Kabajeve.

Kada Kabajeva pita zašto Janukovič pjeva, Putin odgovara: "Valjda da nas ne čuje".

(Kurir.rs/Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track