MUŠKARAC ODVEO TINEJDŽERKU U HOTEL, ONA GA IZBOLA! Nije dobila ŠTA JE HTELA, a onda je izvadila hladno oružje!
Foto: Drustvene Mreže

zločin koji je šokirao svet

MUŠKARAC ODVEO TINEJDŽERKU U HOTEL, ONA GA IZBOLA! Nije dobila ŠTA JE HTELA, a onda je izvadila hladno oružje!

Planeta -

Petnaestogodišnja devojčica se pretvarala da se zaljubila u čoveka kojeg je upoznala na internetu pre nego što ga je ubola u glavu kada nije uspeo da joj kupi skuplje poklone. Kloi Koster, koja sada ima 18 godina, predstavljala se kao 19-godišnjakinja dok je progonila 35-godišnju žrtvu od 2020.

Tinejdžerka, koju je sudija opisao kao 'proračunatu' koristila je pseudonim Hope Morgan da ga prevari - govoreći mu da bi želela da se uda za njega - pre nego što ga je napala nožem u hotelu.

Nakon što joj je izrečena presuda, ona je objavila na društvenim mrežama usred izveštavanja o slučaju: 'Da, uradila sam ono što sam uradila i tako je, ali branila sam se i ne žalim zbog toga. Dobila sam svoju kaznu i nosim se sa njom.'

Tužilac Alek Smol rekao je u ponedeljak Sudu u Svindonu da je devojčica "zavisna od skupih poklona, predmeta i odeće".

Kloi Koster
foto: Drustvene Mreže

Kloi Koster je 20. januara 2021. otišao u Holiday Inn u Svindonu, u Viltširu, da bi ga upoznala - nakon što je zahtevala nakit, alkohol i slatkiše. Platio joj je taksi i odveo je u svoju sobu, gde je zgrabila paket Maoam slatkiša i stavila ih u džep.

Koster je tada počela da pretražuje prostoriju u potrazi za drugim poklonima, ali kada nije uspela da pronađe nijedan, naljutila se i došlo je do borbe.

Počela je da bode žrtvu, nanevši mu povrede uha, ruke i glave. Optužena je tada rekla žrtvi da će, ako to prijavi policiji, upasti u nevolje jer ona zapravo ima 15 godina. U porukama nakon napada napisala je: "Znaš da sam mlada, ti si starac koji je pokušao da me kidnapuje".

Ona je dodala: 'Ja sam mlada, upašćeš u nevolje.'

Žrtva je otišla u bolnicu na lečenje, ali su lekari obavestili policiju. Koster je kasnije uhapšena i ispitana, gde je lagala o svojoj umešanosti i tvrdila da je žrtva bila uhodač.

Označivši tinejdžerku 'proračunatom' i 'prevrtljivom', sudija Džejson Tejlor osudio ju je na dvogodišnju kaznu u zajednici uz uslov da završi 150 sati neplaćenog rada. Ona takođe mora da pohađa 25 dana rehabilitacije i da plati kaznu od 1.000 funti.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

00:14

Tinejdžerka izbola rođaka u Novom Sadu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja