BOLESNIK UHVAĆEN U MRTVAČNICI RASKOPČANIH PANTALONA: Užas nad užasima, hteo da prevari policiju, ali pronađen KLJUČAN DOKAZ (FOTO)
Foto: Maricopa County Sheriff's Office, Shutterstock

monstrum

BOLESNIK UHVAĆEN U MRTVAČNICI RASKOPČANIH PANTALONA: Užas nad užasima, hteo da prevari policiju, ali pronađen KLJUČAN DOKAZ (FOTO)

Planeta -

Radnik mrtvačnice uhapšen je nakon što su ga kolege zatekle tokom eksplicitnog čina sa telom pokojnice u bolnici u Arizoni.

Rendal Bird (46) nalazi se u zatvoru nakon što je policija krajem prošlog meseca pokrenula istragu o mučnim incidentima u mrtvačnici Medicinskog centra Univerziteta Baner u Feniksu.

Lokalni mediji navode da su Birda, koji je bio zadužen da doprema tela pokojnika i ubaci ih u zamrzivač, kolege zatekle 22. oktobra sa otkopčanim pantalonama u mrtvačnici. Vreća za telo starije žene (79) takođe je bila otkopčana dok je pokojnica bila okrenuta licem nadole.

Randal Bird
foto: Maricopa County Sheriff's Office

Bird je brzo pokušao da pokrije telo žene, a kolegama je rekao da mu je pozlilo i da se prilikom pada uhvatio za vreću koja se navodno zbog toga pocepala. Kolege, međutim, nisu poverovale i prijavile su ga nadzornicima. Policija je potom saslušala Birda koji je i dalje tvrdio da je imao medicinsku epizodu i da ne može da se seti šta se dogodilo.

Istražitelji su međutim pronašli njegov DNК na mestu incidenta dok su na telu žene pronađene povrede, navodi se u dokumentima, koje je objavio ABC 15.

Žena je navodno umrla prirodnom smrću.

Bird je otpušten i suočava se sa pet tačaka za zločine protiv mrtve osoba.

(Kurir.rs/Z.Ko/NY Post)

Bonus video:

05:15

MANIJAK NAPAO DEVOJČICU S LEĐA, OBORIO JE, PA JE DODIRIVAO Otac: Nakon hapšenja brzo je pušten na slobodu i NAPAO JE PONOVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja