NEBO SE OTVORILO: Vlasnik vozila nije mogao da veruje kad mu je policija zakucala na vrata AUTOMOBIL MOŽE PRAVAC NA OTPAD (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

neverica

NEBO SE OTVORILO: Vlasnik vozila nije mogao da veruje kad mu je policija zakucala na vrata AUTOMOBIL MOŽE PRAVAC NA OTPAD (VIDEO)

Planeta -

Nesvakidašnji incident dogodio se u Strazburu kad je tokom noći na parkirani automobil navodno pao meteorit.

Na mesto incidenta, koji se dogodio prošle nedelje, odmah su stigli vatrogasci koji su zatekli "reno klio" sa uništenim prozorima i rupom na krovu veličine 50 centimetara.

- Primetili smo po dolasku relativno veliku rupu na krovu. Rupa je bila prečnika oko 50 centimetara. Nešto je probilo krov i podvozje, ali rezervoar - rekao je šef vatrogasne stanice Matju Kolober.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Vlasnik automobila navodi da je spavao kad mu je policija iznenada pokucala na vrata sa bizarnim vestima.

- Pitao sam policiju šta se događa, a odgovorili su mi: "Komplikovano je, videćeš..." I video sam - rekao je vlasnik automobila.

Istražitelji su potvrdili da nije otkrivena nikakva radioaktivnost, ali to je bilo i za očekivati budući da bi meteorit sadržao samo malu količinu radioaktivnog materijala.

Tokom istrage nije pronađen meteorit u automobilu, a Kolober smatra da je udarac verovatno bio toliko jak da se jednostavno raspao.

(Kurir.rs/Z.Ko/Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track