"JEDNOSTAVNO NISAM MOGAO DA PUCAM NA POLICAJCE": Ilon Mask kaže da mu se "nije dopao kriminal", pa nije završio poznatu video-igru
Foto: EPA Tolga Akmen Pool, Printscreen/Youtube

priznanje

"JEDNOSTAVNO NISAM MOGAO DA PUCAM NA POLICAJCE": Ilon Mask kaže da mu se "nije dopao kriminal", pa nije završio poznatu video-igru

Planeta -

Američki milijarder Ilon Mask, vlasnik "Tesle" i X (bivši Tviter), objavio je da nije mogao da završi poznatu video-igru GTA5 i objasnio zašto.

Biznis insajder navodi da to znači da Mask verovatno neće kupiti šesti nastavak igre koji treba da se nađe u prodaji 2025.

Ilon Mask
foto: EPA Tolga Akmen Pool

Mask je reagovao na post njegovoj društvenoj mreži koju je objavio jedan od korisnika, koji je naveo da nije igrao nijedan nastavak GTA.

- Pokušao sam, ali mi se nije dopao kriminal. U GTA5 je bilo potrebno da se na početku puca u policajce. Jednostavno nisam mogao to da učinim - napisao je Mask.

GTA V
foto: Printscreen/Youtube

Biznis insajder navodi da je navodna odbojnost Maska ka fiktivnom nasilju u neskladu sa njegovim nedavnim ponašanjem.

Podseća se da je Mask u intervjuu koji je dao tokom konferencije Njujork tajmsa poručio oglašivačima, koji su prestali da plaćaju reklame na njegovoj društvenoj mreži, da mogu da se "je*u".

(Kurir.rs/Business Insider)

Bonus video:

01:04

Ilon Mask nakratko nije bio najbogatiji na svetu! STRUČNJAK ŠOKIRAO TVRDNJAMA: Oni nemaju moral, TI LJUDI SVE MERE NOVCEM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track