VETERINAR BIVŠOJ DONEO CVEĆE, PA JE ISKASAPIO NOŽEM: Telo pronašli sa STRAVIČNIM povredama, na sudu otkriveni ŠOKANTNI PODACI
Foto: Dorset Police/Facebook

VETERINAR BIVŠOJ DONEO CVEĆE, PA JE ISKASAPIO NOŽEM: Telo pronašli sa STRAVIČNIM povredama, na sudu otkriveni ŠOKANTNI PODACI

Planeta -

Italijanski veterinar Alberto Fioleti (31) osuđen je danas zbog ubistva svoje bivše devojke Stefani Hodžkinson u Bornmutu u Velikoj Britaniji.

On je pre ubistva koje je počinio u maju ove godine, došao u kuću svoje devojke sa cvećem, u pokušaju da se pomire, ali je pobesneo kada mu je Stefani rekla da njih dvoje nemaju zajedničku budućnost.

Alberto je tada zgrabio kuhinjski nož, i šest puta ubo Stefani u grudi, a jednom u leđa.

Potom je pokušao da izvrši samoubistvo istim nožem, ali je na kraju pozvao policiju.

Samo nekoliko dana pre incidenta, on je rekao Stefani, majci dvoje dece: "Nadam se da si zadovoljna... Nosićeš me na duši".

Bolničari i policija su po dolasku na teren zatekli telo ubijene devojke na podu kuhinje u jezivom stanju. Imala je teške povrede srca, pluća i krvnih sudova, što je dovelo do katastrofalnog krvarenja.

Alberto Fioleti
foto: Dorset Police

Fioleti je uhapšen zbog ubistva i prebačen u bolnicu na lečenje.

On je priznao optužbe za ubistvo iz nehata, na osnovu smanjene odgovornosti, ali je negirao da je počinio ubistvo sa predumišljajem.

Ipak, nakon tronedeljnog suđenja u Bornmutu, porota ga je danas proglasila krivim.

Na suđenju se čulo da je razvio narcisoidni poremećaj ličnosti i spavao sa mnogim ženama da bi se "dokazao" jer je imao kompleks inferiornosti zbog svog "malog penisa".

Manipulisao je prethodnim devojkama preteći da će se ubiti kako bi stekao njihove simpatije.

Stefani Hodžkinson
foto: Facebook

Na sudu u Bornmutu je otkriveno da je Stefani, razvedena majka dvoje dece, upoznala Fioletija preko aplikacije za upoznavanje i da su bili u vezi od oktobra 2022.

On je upoznao njenu decu, a i ona je putovala u Italiju da upozna njegove roditelje. Njih dvoje su planirali da zajedno kupe kuću.

Nakon raskida, Stefani se čula sa Albertom, koji je tražio da razgovara sa njom. Žrtva je svojoj sestri, pre sastanka, rekla da želi da ga vidi na javnom mestu, pošto se osećala nesigurno.

Ipak, on ju je iznenadio u njenoj kući, dok je Stefani spremala hranu u kuhinji.

Fioletiju će presuda biti izrečena 15. januara.

(Kurir.rs/Daily Mail)

Bonus video:

00:31

Kuća strave u Barajevu. Ovde je muž iskasapio ženu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track