SVEŠTENICA ANA POSTAJE GLUMICA ZA ODRASLE: Napustila crkvu i nasilnog muža pa okrenula NOVI LIST u životu (FOTO)
Foto: Instagram/anaakiva

hit

SVEŠTENICA ANA POSTAJE GLUMICA ZA ODRASLE: Napustila crkvu i nasilnog muža pa okrenula NOVI LIST u životu (FOTO)

Planeta -

Sveštenica iz Brazila napustila je crkvu i namerava da se pridruži industriji za odrasle.

Ana Akiva (36) iz protestantske crkve Jevanđelja u Fuksiku najavila je da se fokusira na OnliFans i navodi da oseća da je bliža Bogu nego ikada.

- Verujem da me pravljenje senzualnog sadržaja ne umanjuje kao ćerku Božiju ili kao osobu - rekla je Akiva za CEN dodajući da je napustila svoju ulogu pastora iz poštovanja prema Bogu.

Tranzicija ne bi trebalo da bude problem za Akivu koja je tokom godina prikupila 100.000 pratilaca na Instagramu. Ranije je učestvovala na izboru za najbolju zadnjicu pre nego što se posvetila religiji 2015. godine.

Akiva kaže da prvi kamen na nju bace oni što su bez greha.

- Počela sam da uviđam da je crkva korumpirana sredina, gora je i od sekularnog sveta, jer tamo jedno propovedaju, a drugo žive. Ne svi, ali veliki deo je korumpiran - navodi Akiva.

Navodi da se na ovaj korak odlučila delom i zbog bivšeg muža, pastora Jusefa Akive, za koga je rekla da ju je sputavao tokom šest godina braka.

- Zabranio mi je da radim van kuće i da imam prijatelje kad sam se udala. Živeo je za svoju porodicu i svoju crkvu. Teško je biti srećan pored nekoga ko kontroliše tvoj život, ko te naziva smećem, pljuje ti u lice... Mnoge žene to prolaze u crkvi i pate u tišini kao i ja - tvrdi Ana.

Takođe je naglasila da sve češće mogu da se čuju izveštaji o ženama koje su "žrtve narcisa" koji se kriju iza religije.

- Neki stihovi govore o pokornosti, poslušnosti i tišini. Dugo sam patila i opraštala sva zlostavljanja jer sam shvatila da je to moja obaveza - rekla je Ana.

Profesorka engleskog Brajana Kupadž (28), podsetimo, takođe je nedavno napustila posao u srednjoj školi u Misuriju kako bi mogla da radi na platformi za odrasle.

(Kurir.rs/Z.Ko/NY Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track